2777
2789
عنوان

راهنمایی پلیز🙂

99 بازدید | 8 پست

به یه نفر چطور بفهمونم باید حقشو بگیره؟؟ 

میگیره ولی به زور ببینید حتی کارگرهای زحمتکش هم با عزت احترام حقوقشونو بهشون میدن درسته؟ 

یه بنده خدایی کنار اعضا خانوادش کار میکنه حقوقشو به زور باید بگیره یعنی از صاحب کار نمیتونه بگیره اگر به زور چندبار بگه کمتر از حقش میده میره از شخصی که کالا رو فروخته به زور میگیره طرفم میگه صاحب کارت گفته بهش پول نده خنده دار نیست کار میکنه میگه صاحب کار گفته نده مگه میشه داره کار میکنه میگه نده واقعا چجور بهش بگم؟؟  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشیدا ولی یه جاهایی ادم باید خودشو بزنه به جیغو داد تا بتونه حقشو بگیره شما باید اینو به طرفتون بف ...

بخدا خودمو جرر دادم که بفهمه یه عمر میخواد کار کنه هرسال همین وضع مگه میشه اصلا نمیخواد بفهمه داره کاری میکنه که خودم برم به یارو بگم

نمیفهمه میگ من روم نمیشه بگم خودم میگیرم

تو این دور و زمونه بخاد روت نشه و خجالت بکشی که...

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .