2777
2789

سلام من امروز اکو قلب رفتم دکتر یکم منو ترسوند گفت ضربان قلب جنین بین 130تا 160 باید متغیر باشه ولی برای شما بین 129تا 133 هست گفت خیلی ضربانش ثابته ولی خیلی هم غیر معمول نیست . واقعا ترسیدم. بردم پیش دکتر خودم گفت نرماله مشکلی نیست . البته دکترم کلا آدم نیست که استرس بده بچم دختره ... الان شما ضربان قلب جنینتون تا چه حد بود؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید منظورم‌ خیر بود

دکترم گفت هیچ ربطی نداره البته

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

دکترم گفت برم 

بعد دیدن سونو  آنومالی فرستادت اکو؟ بگو تو آنومالی چندبود؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

نه هم زمان گفت هر دو رو برو. تو آنومالی 130 بود  تو اکو هم 133

تو اکو فقط ضربان قلب مبگن؟ شبیه دستگاه سونو؟ بچه هم دیده میشه

منم دوسدارم برم چرا بهم نکفن