2777
2789
عنوان

معلم پیش دبستانب داریم اینجا؟؟؟

502 بازدید | 21 پست

سلام 

تاپیک قبلم و بخونید متوجه میشید.

دخترم دوبار رفت سنجش صحبت نکرد.امروز خیلی نگران بودم که نفرستنش مدرسه استثنایی. 

چون از غریبه ها میترسه و اصلاااا حرف نمیزنه.

بچه عادی هستش فقط نمیدونم از چی میترسه.پیش مشاور هم میبرمش.

اما امروز آقایی که تست میگرفت گفت بچه معمولیه .ولی مشخصه تو پیش دبستانی اصلا باهاش کار نشده.درستم میگه.پیش دبستانیش خیلی بدرد نخور بود.

خلاصه گفت باهاش کار کن مفاهیم و

خواستم بببنم من از روی کدوم کتاب میتونم باهاش کار کنم؟

چندتا کتاب خوب معرفی کنید لطفا

بهتره به مرکز تحقیقات معلمان یا کانون ها پرورش فکری مراجعه کنی و دوره ی مربیگری پیش دبستانی رو بری 

اینجوری خیلی راحت میتونی با دختر گلت کار کنی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه ی دوره ها هم خیلی مناسبه اگه شما این دوره ها رو بری به راحتی میتونی با هرکتابی با دخترت کار کنی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بهتره به مرکز تحقیقات معلمان یا کانون ها پرورش فکری مراجعه کنی و دوره ی مربیگری پیش دبستانی رو بری&n ...

اتفاقا خیلی دوست دارم. فقط زمانبر نیست؟

من بابد تا قبل مهرماه بادخترم کار کنم.

بعدمن کرج هستم کجا میتونم برم؟

عزیزم دوره ها ۱۲ جلسه است که میشه هفته ای دو جلسه

گلم من استان اصفهانم کرج رو نمیدونم

فدات عزیزم

توی این دوره ها مثلا آموزش میدن چجوری خلاقیت بچه ها رو زیاد کنی یا چجوری پیش فعالی کنترل کنی و ...

هانی قرار بود ازش فیلم بگیری بدونن بلده، گرفتی؟😟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...