2777
2789
عنوان

معلم پیش دبستانب داریم اینجا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 21 پست
ببخشید عزیزم فکر کردم دیگه کسی نیست فیلم همراهم داشتم ولی توجهی نمیکنن.خودشون باید تشخیص بدن

منم کرجم. شما هم اینجایی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه خواهدشوهر منم خیلی خجالتیه.منتها اون داخل خونه هم با کسی صحبت نمیکنه. فقط میره درگوش مامانش حرف میزنه. من تاحالا دوتا جمله کامل نشنیدم ازش. اصلا نمیدونم چی بلده چی بلد نس. واسه پیش دبستانیش مشکل نبود نمیدونم چرا. کلاس اولشم دوتومن گرفتن همونجا ثبت نام کردن. دیگه آشنا شده بودن زبون ریخته بودن زیر سبیلی ردش کرده بودن.

اصلا عجیب غریبه دختره.من تاحالا صداشو درست درمون نشنیدم....

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میشه بگید چه سوالهایی ازش کردن؟

بله عزیزم

فصل هارو کامل کار کن با کوچولوت

هرفصل چندتا ماه داره

چه لباسایی نیازه برای هر فصل

مثلا حیوانات و بشناسه مثل آج فیل و کوهان شتر و اینارو بلد باشه

تا 10 بتونه بشمره و به صورت معکوس از 10 تا 1

بتونه تشخیص بده کم و از زیاد

کوتاه و از بلند

اشکال هندسی

مثلا براش نقاشی بکش ابرو نذار باید تشخیص بده چیش کمه 

یا فیل بکش آج نداشته باشه تشخیص بده

پازل خیلی درست کنید باهاش

مثلا چندتا مربع از بزرگ به کوچیک دادن 

چندتا دایره از بزرگ به کوچیک گذاشتن باید تشخیص میداد کدوم اندازه کدومه

یا چندتا کارت میدن روش 3مثلا مربع داره

بالاش چندتا کارت که 1 تا مثلا 6 خط کشیدن باید تشخیص بده که 3تا مربعرو به اونی که 3تاخط داره بابد وصل کنه .4 تا روبه 4تایی

یا یسری عکس میذارن دست و سرمرد و سر زن

پایینش دستکش کلاه زنونه ومردونه هست باید ارتباطشون و تشخیص بده

بچه خواهدشوهر منم خیلی خجالتیه.منتها اون داخل خونه هم با کسی صحبت نمیکنه. فقط میره درگوش مامانش حرف ...

ای  جانمم نه دخترمن تو خونه عالیه

منم بردم غیرانتفاعی  اما گفتن حتما باید تست بده

حتما حتما بگید ببرنش مشاوره وگرنه بعدها مشکل براش پیش میاد