2777
2789
عنوان

خانومای متاهل سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 66 پست
وای خدا چند سالش بود ؟،حلالم کن تصورتون کردم خیلی خندیدم،برای خندیدن به شما جهنمی میشم میدونم   ...

ن جهنمی نمیشی من با چشم گریون رفتم خونه مادرشوهرم داشتم اینارو میگفتم مادرشوهرم داش غش غش میخندید فرداش ب مامانم تعریف کردم اون بدتر شد خنده هاش

۲۹سالش بود

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ن اونو میدونی چجور فهمید قلقشو من پرده بکارتم از این مدلای بود ک باید عمل میشدم و رضایت پدر و همسر ر ...

خب خداروشکر که فهمیده وگرنه یه دعوا هم شب عروسی میشد . احتمالا میگفت من چرا باید اینکارو بکنم؟🤣. ببخش انقدر شوخی کردم باهات

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن جهنمی نمیشی من با چشم گریون رفتم خونه مادرشوهرم داشتم اینارو میگفتم مادرشوهرم داش غش غش میخندید فر ...

خوبیش اینه که فهمیدی بنده خدا چشمو گوش بسته مادر زادی بوده،باتو چشمو گوشش باز شده

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
خب خداروشکر که فهمیده وگرنه یه دعوا هم شب عروسی میشد . احتمالا میگفت من چرا باید اینکارو بکنم؟🤣. بب ...

ن میدونس این کارو باید بکنه ولی باور کن چند وقت بعدش فهمید زن هم حس داره باید تو رابطه ب خاسته های زن احترام بذاره من نمدونم تو این دوره زمونه ک همه چی آشکاره این چجوری انقد گیج بود ماهواره داشتن دوتا خواهر یه مادر نمدونم چجوری این هیچی نمدونس

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

خوبیش اینه که فهمیدی بنده خدا چشمو گوش بسته مادر زادی بوده،باتو چشمو گوشش باز شده

اره ولی

خیلی سخت بود تا با جنس زن آشناش کنم هیچی راجبه زن جماعت نمدونس 

ن میدونس این کارو باید بکنه ولی باور کن چند وقت بعدش فهمید زن هم حس داره باید تو رابطه ب خاسته های ز ...

حتما راجع بهش هیچوقت کنجکاوی نکرده که بخواد اطلاعاتی بدست بیاره

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
ن جهنمی نمیشی من با چشم گریون رفتم خونه مادرشوهرم داشتم اینارو میگفتم مادرشوهرم داش غش غش میخندید فر ...

گریه نداشته که تو هم باید میخندیدی🤣🤣🤣