حتتتما حتتتما حتتتتما برای گرفتن گواهی سلامت برو شده خواهرش یا مادرشم با خودت ببر خواهر یا م ...
ببخشید من متاهل ام و بچه هم دارم همیشه برام سواله نمیشه از کسی بپرسم ،،،یه سوال یعنی بعد اولین رابطه تا چند ساعت بعدش هم هیچ خونی نیومد ؟ خونی مثلا در رحم وارد شده باشه بعد اولین سرویس بهداشتی رفتن از رحم خارج بشهبرای شما پیش نیومد؟
من گفته باشم بعدا مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔
وقتی که همجنسهای خودمون مثل مادربزرگهامون هنوز دنبال دستمال هستن و میگن باید خون بیاد دیگه از مرده ...
یه روزو یه شبه نمیشه خیلی از افکار رو تغییر داد...چیز غلطی که سالهاست تو ذهن مردم جاافتاده زمان میبره تا درستش جایگزین بشه...گاهی نباید زیاد جنگید و کشمکش راه انداخت وقتی با یه ازمایش ساده همه چی حل میشه
وای خدایا باورم نمیشه معمولا پسرها تو مدرسه و سربازی راجع به مسائل دخترا حرف میزنن. پس چه طور نمیدون ...
اصلا تو مغزم گنجونده نمیشد ک نمدونه هیچی طبق معموله همیشه پر یود میشدم روزه اول کامل میوفتادم افتادم اومد خونه گفت چه ته گفتم مریض شدم دلم درد میکنه من اصلا نمگفتم پر یودم اومد سمتم گفتم نیا حوصله ندارم یه دفعه دستش بهم خورد گف این چیه گفتم نوار گف نوار چیه من موندم گفتم پد دیگه گف چرا گذاشتی گفتم خو خون میاد گف چرا میاد من فک کردم داره مسخره بازی در میاره یه کم توضیح دادم گفت تو چ عیبی داری چرا قبل ازدواج نگفتی ترسیده بود حسابی دیگه هی رفت اومد گیر داد تا شب شد دعوامون حسابی بالا گرف رفتم خونه مادرشوهرم گفت این چرا اینجوری میکنه مگه نمدونه
میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
خیر نه اونزمان و نه بعدش هیچ خونی در کار نبود نه خون و نه درد
ممنون ،متوجه شدم 🙏
من گفته باشم بعدا مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔
🤣🤣🤣🤣🤣من به جای تو بودم یه دل سیر میخندیدم. حالا پریودی رو نمیدونست رابطه زناشویی رو چی؟ اونو می ...
ن اونو میدونی چجور فهمید قلقشو من پرده بکارتم از این مدلای بود ک باید عمل میشدم و رضایت پدر و همسر رو میخاستن ک من کلا روم نشد ب بابام بگم شوهرمو بردم دکتر
دکترهم روشش رو بهش فهموند ک کارم ب اورژانس نکشه
میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده