2777
2789
عنوان

خانومای متاهل سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 66 پست
حتتتما حتتتما حتتتتما برای گرفتن گواهی سلامت برو شده خواهرش یا مادرشم با خودت ببر  خواهر یا م ...

ببخشید من متاهل ام و بچه هم دارم همیشه برام سواله نمیشه از کسی بپرسم ،،،یه سوال یعنی بعد اولین رابطه تا چند ساعت بعدش هم هیچ خونی نیومد ؟ خونی مثلا در رحم وارد شده باشه بعد اولین سرویس بهداشتی رفتن از رحم خارج بشهبرای شما پیش نیومد؟

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

وقتی که همجنس‌های خودمون مثل مادربزرگ‌هامون هنوز دنبال دستمال هستن و میگن باید خون بیاد دیگه از مرده ...

یه روزو یه شبه نمیشه خیلی از افکار رو تغییر داد...چیز غلطی که سالهاست تو ذهن مردم جاافتاده زمان میبره تا درستش جایگزین بشه...گاهی نباید زیاد جنگید و کشمکش راه انداخت وقتی با یه ازمایش ساده همه چی حل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مردی ب کوته فکری شوهر من نبود ب قدری سمت زن جماعت نرفته بود ک نمدونس پر  یود چیه هیچکس باور ...

حلالم کن که خندیم،حالا چرا ناراحت بود واقعا نمیدونست پریود چیه؟

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
بنظر من ک نرو بگیر .اگه معطل ی خون دیدنه و ارزش ی زن رو ب چند قطره خون میدونه و فکر میکنه اگه خونریز ...

من به شوهرم حق میدم چون خودشم آدم پاکیه.

و حاضر هم نیستم کل زندگیمو بخاطر یه تردید کوچیک تو دلش زهرمار کنم. بله منم مثل شما فکر میکردم ولی یه جاهایی زندگی ایجاب میکنه آدم کوتاه بیاد

به هرحال جمعیت و خانواده که پاس کرده.این بی اطلاعی تو این دوره اینترنت دیگه خیلی عجیبه.بنظرم نامه گر ...

جمعیت و خانواده کجاش راجع به بکارت صحبت کرده بود؟ 

وای خدایا باورم نمیشه معمولا پسرها تو مدرسه و سربازی راجع به مسائل دخترا حرف میزنن. پس چه طور نمیدون ...

اصلا تو مغزم گنجونده نمیشد ک نمدونه هیچی طبق معموله همیشه پر یود میشدم روزه اول کامل میوفتادم افتادم اومد خونه گفت چه ته گفتم مریض شدم  دلم درد میکنه من اصلا نمگفتم پر یودم اومد سمتم گفتم نیا حوصله ندارم یه دفعه دستش بهم خورد گف این چیه گفتم نوار گف نوار چیه من موندم گفتم پد دیگه گف چرا گذاشتی گفتم خو خون میاد گف چرا میاد من فک کردم داره مسخره بازی در میاره یه کم توضیح دادم گفت تو چ عیبی داری چرا قبل ازدواج نگفتی ترسیده بود حسابی دیگه هی رفت اومد گیر داد تا شب شد دعوامون حسابی بالا گرف رفتم خونه مادرشوهرم گفت این چرا اینجوری میکنه مگه نمدونه 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ببخشید من متاهل ام و بچه هم دارم همیشه برام سواله نمیشه از کسی بپرسم ،،،یه سوال یعنی بعد اولین رابطه ...

خیر نه اون‌زمان و نه بعدش هیچ خونی در کار نبود 

نه خون و نه درد 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
چرا نمیگن.آناتومی بدن زن و مرد رو توضیح میده

نه اصن از این چیزا نداشت زمان ما

ما دوتامون کارشناسی ۹۷ بودیم

درسش درباره همسرداری اسلامیه و احادیث پیامبر و اماما درباره زن و شوهر و....

اوج اشارش به آناتومی مراعات کردن زن تو دوران پریوده😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حلالم کن که خندیم،حالا چرا ناراحت بود واقعا نمیدونست پریود چیه؟

ن نوشتم بخون

خیلی گیج بود نمدونم چجوری نمدونس برده بودمش فروشگاه بهش میگفتم اگر چیز غیر عادی بود این همه نوار بهداشتی اینجا چکار میکرد؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اصلا تو مغزم گنجونده نمیشد ک نمدونه هیچی طبق معموله همیشه پر یود میشدم روزه اول کامل میوفتادم افتادم ...

🤣🤣🤣🤣🤣من به جای تو بودم یه دل سیر میخندیدم. حالا پریودی رو نمیدونست رابطه زناشویی رو چی؟ اونو میدونست؟ یا اونم بعدا بهش توضیح دادن؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
خیر نه اون‌زمان و نه بعدش هیچ خونی در کار نبود  نه خون و نه درد

ممنون ،متوجه شدم 🙏

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

🤣🤣🤣🤣🤣من به جای تو بودم یه دل سیر میخندیدم. حالا پریودی رو نمیدونست رابطه زناشویی رو چی؟ اونو می ...

ن اونو میدونی چجور فهمید قلقشو من پرده بکارتم از این مدلای بود ک باید عمل میشدم و رضایت پدر و همسر رو میخاستن ک من کلا روم نشد ب بابام بگم شوهرمو بردم دکتر 

دکترهم روشش رو بهش فهموند ک کارم ب اورژانس نکشه 

اصلا تو مغزم گنجونده نمیشد ک نمدونه هیچی طبق معموله همیشه پر یود میشدم روزه اول کامل میوفتادم افتادم ...

وای خدا چند سالش بود ؟،حلالم کن تصورتون کردم خیلی خندیدم،برای خندیدن به شما جهنمی میشم میدونم  

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه