2777
2789
عنوان

خانومای متاهل سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 66 پست

شوهر منم مثل شوهر توئه. یه نوبت از دکتر زنان بگیر از قبل هم به منشی بگو میخوام همراه شوهرم برای معاینه بکارت بیام تا با دکتر هماهنگ کنه. با خود شوهرت برو تو اتاق دکتر بعد معاینه واسه شوهرت توضیح میده گواهی هم میده. هزینه‌ش هم بگو شوهرت از جیب مبارک بده تا حالیش بشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتتتما حتتتما حتتتتما برای گرفتن گواهی سلامت برو

شده خواهرش یا مادرشم با خودت ببر 

خواهر یا ماپر خودتم باشه که چه بهتررررر

بنده به عنوان آدمی که هیییچ اعتقادی به گواهی بکارت ندارم و وقتی خودم عروسی کردم  با وجود باکرده بودنم هیچ خونریزی نداشتم ولی به احدی حتی شوهرم جواب پس ندادم بهت میگم حتما گواهی بگیر 

باید بری متخصص زنان 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
 چقدر ازدواجت اشتباهه

چرا دلسردش میکنی ؟

داره میگه شوهرش مرد پاکی هست و برای همین شنیده ها رو باور کرده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

همسرت دانشگاه رفته؟سنتی بودن ربطی به این بی اطلاعی نداره این همه سایت بگو بره در موردش بخونه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
 چقدر ازدواجت اشتباهه

نه عزیزم اشتباه نیس شوهر این خانوم اطلاعاتی راجع به این چیزا نداره با یه توضیح دکتر مطمئن باش متوجه میشه. شوهر من اطلاعات زیادی نداشت 

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
نخواسته که😐شلوغش میکنین چرا

بنظر من ک نرو بگیر .اگه معطل ی خون دیدنه و ارزش ی زن رو ب چند قطره خون میدونه و فکر میکنه اگه خونریزی نداشته باشی بهت شک کنه یا بعدا ب روت بیاره بیشتر در موردش فکر کن و یا کمکش کن اگاه تر بشه ...

من قبل شوهرم ی دوستی نافرجام داشتم ک تو اون رابطه بعدش با شوهرم اشنا شدم ۶ سالم باش دوست بودم بهش هم گفتم ک من قبل تو رابطه داشتم و فقط ب خودم مربوطه کارهایی ک گذشته کردم و یک بار هم حرفش رو نزد چون خودم براش باارزش بودم ن ی ذره گوشت تنم