با موهاتون چیکار میکنید بهتر میشه تا حالا کراتینه کردین؟چطوره؟
لطفا قیمت محصولات و مارکشو همو بهم بگید عالیه
مرسی هسین
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
دوست خوبم قبل از حمام رفتنت ،هرچه بیشتر بهتر روغن زیتون بمال به موهات ۵،۶ساعت قبل از رفتن حمام،و بعد از حمام ژل مو بعد از حمام سریتا رو بزنید و موهاتو رو شونه کنید .هم میتونید بعدش سشوار کنید هم نه
فقط روغن نارگیل ولی یک روز درمیون یا هرروز باید حمام کنی چون تابستون یکم چرب میشه به قدری موهای منو خوب کرده ها موهام آسیب دیده و وز وزی اصیل بود خیلی اوکی شده
با این که از ضرر هاش اگاهم ولی میخوام برم سراغ کراتینه لااقل دو سه ماه راحت باشم
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
مرسی دوستان روغن نارگیل و زیتون رو هم امتحان میکنم
من موهام وز بود وحشتناک خداروشکر چند سالی صافی ژاپنی کردم و الان مو هام صافه صاف هست خدا پدر و ماد ...
واقعا
چقدر هزینه کردین؟
من شنیدم تو ایران فقط تهران هست این روش