2777
2789
عنوان

مو وز وزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 42422 بازدید | 83 پست
من ماسک مو کراتین مای که رنگش قهوه ای سفیده میزنم قابل تحملتر شده...بنظرم یکی از شانس های یک زن داشت ...

واقعا

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترمیم هر ۶ ماه پونصد میگیره دخترا من ۳۶ سالمه از ۱۶ سالگی همه روش ها رو امتحان کردم فقط صافی ژاپنی

کجا انجام دادی؟ من چند شب پیش تاپیک زدم واسه کراتینه ،یکی از کاربرای عزیز گفت ریباند یاهمون صافی ژاپنی دایمی ،دوتا شماره ازش گرفتم ،شمام اگه براتون امکان داره برام شماره ای آدرسی بزارین لطفا از جایی که انجام دادین

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم
ههههی . نگو نگو بخدا دلم خونه از این موها. وقتی میرم حموم میام بیرون همه میگن وااااای چ خوشگله. کاف ...

منم همینجوریه  میرسم بهش همه عاسقش میشن ولی وزیش خیلی زیاده اگه مرتب نکنم

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم
ترمیم هر ۶ ماه پونصد میگیره دخترا من ۳۶ سالمه از ۱۶ سالگی همه روش ها رو امتحان کردم فقط صافی ژاپنی

میشه بگین کجا مطمئنه که انجام بدم؟

ریزش نداره؟

چون من ریزش هورمونی دارم دیگه کچل میشم.ولی موهام بلنده و یک دست

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

سلام

منم همسن مشکلو دارم

وقتی از حموم میام همینطور که خشک میشه همینطور وز وزی شدنش شروع میشه :////

قبلا موهام چرب بود و فقط روز اول بعد حوم وز وزی بود و روز بعدش میخوابید و خیلی قشنگ میشد ولی الان هم پوستم خشک شده هم موهام:((((

من بعد حموم یه کم که خشک شد اتو میزن و صافش میکنم اینطوری چند روزی لخت و صاف  و بدون وزه

سلام من خودم سرم توی خونه درست میکنم هم طبیعی وهم کم هزینه.موها رو هم خیلی نرم وخوش حالت میکنه.آموزشش رو توی یوتیوب گذاشتم .لینکشو پایین میزارم..علاوه بر سرم مو رژ لب وانواع تونر وکرم روز وشب هم آموزش میدم

لینک سرم مو

https://youtu.be/ciaBoZroU2U