2777
2789
عنوان

مو وز وزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 42422 بازدید | 83 پست

دوست خوبم قبل از حمام رفتنت ،هرچه بیشتر بهتر روغن زیتون بمال به موهات ۵،۶ساعت قبل از رفتن حمام،و بعد از حمام ژل مو بعد از حمام سریتا رو بزنید و موهاتو رو شونه کنید .هم میتونید بعدش سشوار کنید هم نه

خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط روغن نارگیل ولی یک روز درمیون یا هرروز باید حمام کنی چون تابستون یکم چرب میشه به قدری موهای منو خوب کرده ها موهام آسیب دیده و وز وزی اصیل بود خیلی اوکی شده 

وقتی موهات نم داره بهش روغن بزنی 

یه کوچولو سشوار بکشی لخت میشه اصن

منم همینطور عزیزم

نمیدونم چیکار کنم

با این که از ضرر هاش اگاهم ولی میخوام برم سراغ کراتینه لااقل دو سه ماه راحت باشم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

من موهام وز بود وحشتناک

خداروشکر چند سالی صافی ژاپنی کردم و الان مو هام صافه صاف هست

خدا پدر و مادر کسی که این روش رو پیدا کرد بیامرزه

رغحت شدم واسه همیشه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
من اب  بدنم  کم هست به همین  خاطر  خشک و وز  بود  الان با  شامپو ...

اخه دختر من دو سالی میشه اینطور شده موهاش قبلا صاف بود البته این خیلی حمام می کنه من میگم نکنه زیاد میشوری از اینم هست 

مرسی دوستان روغن نارگیل و زیتون رو هم امتحان میکنم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
من موهام وز بود وحشتناک خداروشکر چند سالی صافی ژاپنی کردم و الان مو هام صافه صاف هست خدا پدر و ماد ...

واقعا

چقدر هزینه کردین؟

من شنیدم تو ایران فقط تهران هست این روش