2777
2789

هم منطقی راجبشون خوندم هم تئوری های عجیب غریب

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ نظری دارن؟منطقشون‌چیه؟

بنظرم واقعا افراد قدرتمند وجود دارن و دنیا هایی مثل دنیای مد و موزیک رو در دسترس دارن ولی برای قدرتشون خیلی تبلیغ میکنن و خیلی خودشونو قدرتمند تر از اونی که هستن نشون میدن و صد البته دارن قوی تر میشن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چ نظری دارن؟منطقشون‌چیه؟

یه گروه بودن برای قرن‌ ۱۸ احتمالا 

و چیزی که ما الان میدونیم اینه که در دوران جنگ سرد دوباره سر زبون ها افتاده( پیشنهاد میکنم از دیپ پاکدست ویدئو رو تماشا کنید)

بنظرم واقعا افراد قدرتمند وجود دارن و دنیا هایی مثل دنیای مد و موزیک رو در دسترس دارن ولی برای قدرتش ...

اره وجود دارن

بعد انگار ی سری نشونه دارن مثل تصاویر شطرنجی و‌اینا ک ادم میتونه تا حدودی متوجه بشه

ایلو مذهبه؟

میخوام‌ی کم‌با عقایدشون‌اشنا شم

استادرائفی پور چندتا سخنرانی راجب فراماسونری و ایلومیناتی داره پیشنهاد میکنم‌نگاه کنی،تو آپارات سرچ کن میاره، دوتا پیج اینستا هم بهت معرفی میکنم نگاه کن: _panaam

Realhollywood88

Realhollywood00

اره وجود دارن بعد انگار ی سری نشونه دارن مثل تصاویر شطرنجی و‌اینا ک ادم میتونه تا حدودی متوجه بشه ...

خیلی از عقایدشون و علامت هایی که میبینی به مصر باستان برمیگرده

مثل مثلث که برعکس اون چیزی که تبلیغ میکنن جز قدرتمند ترین اشکال هست

و اینکه نقش مهمی در خوراک های مردم دارن 

اسم‌ویدئو چیه؟

ایلومناتی: چگونه تئوری های توطئه وارد دنیای مدرن شدند

خیلی از عقایدشون و علامت هایی که میبینی به مصر باستان برمیگرده مثل مثلث که برعکس اون چیزی که تبلیغ ...

چ جالب اینو نمیدونستم ک مربوط ب مصره

فک کنم داروها روهم اونا کنترل میکنن و‌مریضیا بخاطر ثروتمند شدن اونها بوجود میاد ینی بوجود میارنش