خوشم نمیاد از این ادایی ها که دقیقا دنبال جلب توجه ان فقط 😂 بقیشون خوبن که جدی ذاتا گنگن
دقیقا
بنظرم اونایی که ذاتا اینطورین جذابن
مثل گوتیک ها بنظرم اونایی که واقعا هستن جذابن
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
خوشم نمیاد از این ادایی ها که دقیقا دنبال جلب توجه ان فقط 😂 بقیشون خوبن که جدی ذاتا گنگن
اوناییک۶۰ مدل پیرسینگ میزنن و حس میکنن جنس مخالف جذبشون میشن ...به زور جلو چشاشون میبینن از بلندی موهاشون
خشتک شلواراشون کنار زانوهاشونه...
خودم یه روز قاتل اینا میشم
آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :) دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
اوناییک۶۰ مدل پیرسینگ میزنن و حس میکنن جنس مخالف جذبشون میشن ...به زور جلو چشاشون میبینن از بلندی م ...
اون خشتک رو خوب اومدی 😑😑😑😑🤣🤣
حقققق
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
اره خب صد در صد گنگ بودن به مغروری و دست انداختن وبی محلی و این چیزا نیستش
معنی گنگ تا ۳ سال پیش یه چی دیگه بود اصن...بعضی تازه به دوران رسیده ها گند زدن توش
آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :) دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
دستکش توریا با لباس راه راه مشکی و صورتی و ساق پا با کفش پاشنه دار🙂🙂🙂🙂🔪