2777
2789

بعضی وقتا باحالن اگه چیزشو درنیارن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که واقعا هستن و واقعا مدلشونه خوبن و اوکیم باهاشون 

ولی اونا که حوگیرن و ادا میان نه خوشک نمیاد 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

هر تایپ آدمی برام جالبه به غیر از خیانت کارا

مثلا دوست دارم یه چند باری ببینمشون چطورین

ولی اون بچه کوچیکایی که اینطوری تیپ میزنن یه جورین برام😂 ولی خوب بالاخره اینم برا سنشونه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اونایی که واقعا هستن و واقعا مدلشونه خوبن و اوکیم باهاشون  ولی اونا که حوگیرن و ادا میان نه خو ...

بیشترم جلب توجه می‌کنن😅

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بیشترم جلب توجه می‌کنن😅

خوشم نمیاد از این ادایی ها که دقیقا دنبال جلب توجه ان فقط 😂

بقیشون خوبن که جدی ذاتا گنگن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

لباسا لش و اسپرت رو خیلیییی دوس دارم از اول کسایی که لباس اندامی و تنگ می‌پوشیدند درک نمیکردم حقیقتا اونایی که واقعا اینطوری تیپ میزنن رو خوشم میاد و اوکیم ولی بعضیا چیزشو در اوردن و برا جلب توجه هر غلطی میکنن

ولی بقیه چیزا رو نمیشه از رو ظاهر گفت کسیو داریم که تیپش خیلیییی افتضاحه از نظر من البته...ولی رفتاری داره که اوفففف 

و البته بچه های الان تقریبااا مغرور بودن رو تو این میبینن که به دروغ خودشونو بزرگ نشون بدن یا دس انداختن جنس مخالفشون و از این جور آدما هیچ کس جز یه سری کسایی که مث خودشونن خوششون نمیاد

من‌این‌چیزارو گنگ بودن نمیدونم راستشو بخوای...معنی گنگ برا من یکی فراتر از این چیزاس

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...