2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونه ۲۰ میشی...من هی خواستم از عید بخونم انقدر وسواس به خرج دادم هی گفتم وای دیره که نخوندم...ولی د ...

اگر بیستی تو مدرسه که دیگه ناراحتی نداره حتما درسارو خوب خوندی فقط یکم مرور و نمونه سوال نیاز داری 

نه تجربی 

من دینی هیچی نخوندم میخواستم الا شروع کنم میبینم خوابم میاد ایشالا فردا از درس ۵ب بعد شروع ب خوندن ...

اره خواب مهمتره فوقش دوباره میانگین معدلمون بشه 11😂😂

دینی الان چهار بار  فارسی رو هم سه بار ولی سوال کم حل کردم  بقیه درسارو حداقل دو بار خون ...

افرین...وای فارسی رو من نمیدونم چیکار کنم...اصلا نمیدونم میشه تو یک یا دو روز جمعش کرد یا نه...اخه رو فرمول بیست میخونم همش انباشته بود معلم فقط درس میداد اصلا امتحان نمیگرفت

😅😂 وای خدا رحم کنه  جدی انگار اینایی هست که تویخناری هستن بدنشون درد میکنه شبیه اونام 😂😭

مثل من نباشششش بخون ولی با فکرای مثبت حتما نتیجش خوب میشه عربی رو هم باید مثل چیز بخونیم 

افرین...وای فارسی رو من نمیدونم چیکار کنم...اصلا نمیدونم میشه تو یک یا دو روز جمعش کرد یا نه...اخه ر ...

دقیقا معلمای ماهم همینن 

قلمرو های همه درسارو بخون تموم کن خیلی زود تموم میشن 

لغات و شعر و متنای مهم درس هارو هم بخون بعد که تموم کردی دوباره برگرد از اول بخون خیلی سریعتر تموم شه با نمونه سوال کلی وقت هست تا امتحان فارسی از فردا با برنامه درس بخون