2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همونه ۲۰ میشی...من هی خواستم از عید بخونم انقدر وسواس به خرج دادم هی گفتم وای دیره که نخوندم...ولی د ...

اگر بیستی تو مدرسه که دیگه ناراحتی نداره حتما درسارو خوب خوندی فقط یکم مرور و نمونه سوال نیاز داری 

نه تجربی 

برو بخون بعد گریه کن اگر تموم نکردی😑😂

😅😂

وای خدا رحم کنه 

جدی انگار اینایی هست که تویخناری هستن بدنشون درد میکنه شبیه اونام 😂😭

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

من دینی هیچی نخوندم میخواستم الا شروع کنم میبینم خوابم میاد ایشالا فردا از درس ۵ب بعد شروع ب خوندن ...

اره خواب مهمتره فوقش دوباره میانگین معدلمون بشه 11😂😂

دینی الان چهار بار  فارسی رو هم سه بار ولی سوال کم حل کردم  بقیه درسارو حداقل دو بار خون ...

افرین...وای فارسی رو من نمیدونم چیکار کنم...اصلا نمیدونم میشه تو یک یا دو روز جمعش کرد یا نه...اخه رو فرمول بیست میخونم همش انباشته بود معلم فقط درس میداد اصلا امتحان نمیگرفت

😅😂 وای خدا رحم کنه  جدی انگار اینایی هست که تویخناری هستن بدنشون درد میکنه شبیه اونام 😂😭

مثل من نباشششش بخون ولی با فکرای مثبت حتما نتیجش خوب میشه عربی رو هم باید مثل چیز بخونیم 

افرین...وای فارسی رو من نمیدونم چیکار کنم...اصلا نمیدونم میشه تو یک یا دو روز جمعش کرد یا نه...اخه ر ...

دقیقا معلمای ماهم همینن 

قلمرو های همه درسارو بخون تموم کن خیلی زود تموم میشن 

لغات و شعر و متنای مهم درس هارو هم بخون بعد که تموم کردی دوباره برگرد از اول بخون خیلی سریعتر تموم شه با نمونه سوال کلی وقت هست تا امتحان فارسی از فردا با برنامه درس بخون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز