2777
2789

پسری ک ب زنش ک جونشو براش میداد خیانت کرد 

خیانت جنسی 

همه جا ب دروغ گفت دختر نبود ب کارت نداشت ابرو دختررره ک زنش بود رو برد جلو باباش گفت زنم دختر نبوده با کس دیگه خوابیده 

زنشو با شلنگ میزد 

میزد میگفت باید چادر سرت کنی دوستدختر داشت 

بعد جدا شدن الان پسره باز رفته زن گرفته اون دختره هنوز ازدواج‌نکرده بعد زن الانه پسره همش استوری میزاره ک خبلی خوشبخته و پسره براش ماشین خریده و الان زنش هیچ حجابی نداره زن سابق پسره دوست منه خیلی غصه میخوره میگه من اینهمه اذیت شدم حالا خوشبخت داره زندگیشو میکنه 

بنظرتون این ادم مستحق خوشبخت شدنه ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد نه کارما بدجوری جوابشو میده صب کن همون خانومه زنش اگر بدتر از خودش نکرد

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
ولی زنش ی استوری هایی میزاره میگی پسره از عشقش تو بیمارستانه از عشق و عاشقی

عزیزم نمیشه از روی ظاهر قضاوت کرد 

هرکی بیشتر زندگیشو تو چشم میزاره و استوری میکنه یعنی دقیقا همونا رو کم داره وقتی طرف به دوست شما وفایی نکرده به اون وفا کنه ببین چند سال دیگه چه جور کارما جواب بده

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

منم شوهر سابقم مثل این اقا بود 

فقط کتکم نمیزد اما خیلی خیانت جنسی کرد و اذیتم میکرد 

دو سال گذشته 

اما اون الان خیلی خوشبخته 

انقدر پولدار شده افتاده تو کار خلاف 

هر بار عکس از خودش میزاره از کشورایی که میره 

باشگاه میره به خودش میرسه 

و بر عکس من تو کارم موفق نشدم

خاستگار خوبی ندارم اصلا 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید