2777
2789
اخه من همسرم ناهارا نیست و غذا سرکار که میدن رو نمیخوره شبا این مدلی میپزم واسش خودم چون رژیمم سبک ...

اوهوم اخه من هودم اینجوری ام ک اگه برنج بخورم واسه شام شب خوابم نمیبره☺

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم به جا رب گوجه نگینی میکنه میزیزه تووش من از بچگی بهش میگفتم بیچ بیچ    

آره... یه وقتایی که همسرم خونه س, اونم گوجه می ریزه به جای رب

ولی چون غذای تنبلیه من بخام بپزم کلا از شیطون درس می گیرم   

اسمش واویشگائه البته با سیب زمینی سرخ کرده

فک کنم حکم واجبه یه روز درست کنم, با شاهی و ریحون و پیازچه تازه و تربچه های ریز و ماست چکیده موسیر و نون تافتونی داغ و 2تا سنگک تازه از تنور دراومده+یه فلاسک چای بریم تو یه پارک  بشینیم  و بخوریم و حسابی بخندیم       

کو کو مرغ. سینه مرغ رو بپز. بعد بزار خنک شد ریش ریش یا مربعی خرد کن. پیاز داغ کن. مرغ رو با پیاز داغ و فلفل دلمه ای خرد شده و زعفران و چند تا تخم مرغ مخلوط کن. قبلش تخم مرغ ها رو با چنگال بزن. بعد روغن داغ کن و بریز تو روغن. خیلی خوشمزه میشه

هر وقت خدا بخواد مامان میشم

حبوبات پخته هم دوست دارم برای شام. نخود و عدس و لوبیا چیتی . نخود و لوبیا رو از صبح خیس می کنم. از اداره که اومدم آبشو خالی می کنم و میریزم تو زودپز با ی قاشق نمک. عالی میشه یعنی. حسابی میپزه. شوهرمم خیلی دوست داره

هر وقت خدا بخواد مامان میشم
من بیچاره نه شام پلو میخورم نه ناهار 😧دائم الرژیمم.... همسرم فقط شام خونه اس ناهار اداره رو نمیخوره ...

وای عزیزم برنجو هرگز حذف نکن من رژیم گرفتم ۱۳ کیلو کم کردم باحذف برنج موهام ریخت

قیمه شنسیل مرغ تن ماهی و برنج  ماکارونی کو کو سبزی رشته پلو  عدس پلو سوپ‌جو پرک ما ...

سلام، شما خیلی انگار آشپزیتون خوبه، میشه چند تا غذا بدون پیاز بگید به من( واقعا نتونستم پیاز بخرم)

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا