2777
2789

نوزادم دو ماهشه مدام بغل باید باشه اصلا رو زمین نمیمونه. رفلاکس و کولیکم داره. دارم دیونه میشم . کمرم نصف شد. تا چند ماهگی همش باید راشون برد؟ ۴ ماهگی خوب میشن؟

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شبا با صدای سشوار یا جارو برقی بخوابونش 

بهش آرامش میده 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

احی این روزا خاطره میشن برات بهشت زیر پای مادراست خدا حفظتون کنه

قربونت برم. ولی وقتی مداوم باشه خیلی سخته. کم‌میارم

ای جانم خواهر جان نباید عادتش میدادی عادت کرده تا وقتی که بتونه راه بره باید بغلت باشه مگر اینکه الان به فکر تغییر رویه باشی 

برای دخترداییم همینجوری بود 

به جز مادرش و مادربزرگم و بغل من 

بغل هیچکس نمی‌رفت و حتما باید سرش و روی شونه میذاشت و می‌خوابید 

داییم از نوزادی عادتش داده بود

عزیزم گهواره فقط پارچه‌ای براش استفاده کن

یا درست کنید یا بخرید تاکید می‌کنم فقط پارچه‌ای

عاروق بچه رو بگیر که گاز نداسته باشه راحت باشه، بعد خیلی با احتیاط بذاریدش تو یه پتو سبک یا محلفه

دوتا بشید مثل گهواره آروم‌آروم تکونش بدید راحت می‌خوابه

من از دست گریه و بیداری دخترم فقط اینطوری راحت شدم الان برو امتحان کن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
عزیزم از گهواره استفاده کن  قنداق هم حس آغوش بهش میده

همین الان‌که دارم اینو مینویسم تو گهواره است و تکون میدم منتها جیغ میرنه