جنگ جهانی دوم داستانش سادس
هیتلر به شخص اتریشی بود که در جنگ جهانی اول شرکت کرد و برای امپراتوری آلمان جنگیده در سن 24 سالگی هیتلر شخصی مقتدر و قوی بود بود بعد از شکست آلمان در جنگ جهانی اول هیتلر گفت آلمان تو میدان جنگ شکست نخورد پشت میز شکست خورد و این باعث خشم هیتلر بود بعد از باخت آلمان در جنگ جهانی اول انگلستان و فرانسه به آلمان قرارداد ورسای که مثل قرارداد ترکمنچای خودمون هست و خیلی بدتر تحمیل شد دولت جدید آلمان مجبور شد این قرارداد رو قبول کنه تو این قرارداد ارتش آلمان بسیار محدود میشه و یه استان به نام ریلند یه استانی هست منابع زیاد داره و استان مرزی هست که فرانسه چسبیده حالا ارتش آلمان چقدر محدود شد از 1.900.000 سرباز به 100.000 سرباز رسیده و ارتش آلمان حق داشتن کشتی های نظامی پیشرفته نداشت و استان ریلند حق نداشت سربازی بزاره و اینکه ریلند تحت نظارت فرانسه قرار گرفت هیتلر کارگر بود و به حزب کارگر پیوست که این حزب حمایت از کارگران بود بد از مدتی هیتلر رئیس اون حزب میشه و هیتلر در دولت آلمان نفوذ می کنه و اینکه قسمت های زیادی از زمین های آلمان به لهستان و فرانسه داده شده و مستعمراتی که تو آفریقا داشتن بین فرانسه و انگلیس تقسیم شد حتماً میگید خب روسیه هم تو جنگ جهانی اول شرکت کرده پس چه نقشی تو قرارداد ورسای داره داخل روسیه انقلاب بلشویک میشه و تو جلسه ورسای شرکت نمی کنه تو اون دوره انگلیس و فرانسه آلمان رو تهدید می کنند و تورم وحشتناکی میگیره وضعیت زندگی مردم به شدت بد میشه تورم ایران خودمون رو نگاه کن 5 برابر تصور کن پول آلمان بی ارزش شده تو اون دوره هیتلر میره با یهودی ها آشنا میشه هیتلر میگه یهودی ها برای من عجیب هستند چرا ؟ چون میگه اون اینهمه پول دارن ولی غذاهای معمولی و تو خونه های کثیف زندگی می کنند به عقیده هیتلر یهودی ها به دو دسته تقسیم می شوند یه دسته می خوان آلمان را نابود کنند یه دسته دمکرات هستند و خوبن ولی هیتلر میگه تشخیصشون سخته که خوبن یا نه پس مجازات مرگ دارن هیتلر در سال 1933 به قدرت می رسه و حکومت فاشیست خود را روی کار میاره مردم آلمان به شدت نژاد پرست بودن چون هر چه بدبختی داشتن بخاطر انگلیس و فرانسه بود مردم آلمان به شدت از هیتلر حمایت می کنند و هیتلر در عرض چند سال اقتصاد و ارتش آلمان را قوی می کنه و زندگی مردم خوب میشه در سال 1937 هیتلر در اتریش به رای گیری می زاره که داخل رای گیری میگه می خواید بیاید عضو آلمان بشید یا نه مردم اتریش قبول کنن اتریش مال آلمان میشه بعد در سال 1938 چکسلواکی میگه یکی از استان هایی که پره آلمان هست رو بده به من انگلیس فرانسه به عنوان باج این استان رو هیتلر میدن ولی در سال 1939 چکسلواکی بدون هیچ خونریزی ارتش قدرتمند آلمان وارد چکسلواکی میشه و کامل خاک چکسلواکی اشغال می کنه در سال 1939 هیتلر با شوروی قرارداد می بنده که اگر لهستان را کامل اشغال کرد و تو هم حمله کردی نصف لهستان مال تو نصف لهستان مال من شوروی قبول می کنه آلمان به لهستان میگه یا استان دانزینگ رو بده به من یا بهت اعلام جنگ میدم انگلیس و فرانسه به لهستان میگن اگر آلمان بهت اعلام جنگ بده ما هم به آلمان اعلام جنگ میدیم لهستان به آلمان گفت بیلاخ
آلمان اعلام جنگ رو میده و فرانسه و انگلیس هم اعلام جنگ و آغار جنگ جهانی دوم میشه گفت انگلیس و فرانسه شروع کننده جنگ بودند چون آلمان فقط داشت زمین هایی که مال خودش بود رو بر می گردوند و اینکه فرانسه در عرض 2 ماه اشغال شد