2777
2789

اونایی که نهایی دارن تو چه وضعیتی هستین درس هارو جمع کردین؟؟من هنوز نصف درسام مونده😢💔یازدهمم هستم خیلی استرس دارم اونایی که پارسال امتحان دادین وضعیت درس های دینی و عربی و فیزیک و ریاضی و شیمی چطور بود سخت بودن یا با توجه به کتاب بودن و میشد نمره عالی آورد؟؟؟؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

پارسال فقط عربی و فارسی نهایی بوده البته واسه انسانیا

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا شما یازدهمی هستین دوشنبه دارین ما یکشنبه داریم هنوز کلی مونذههه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

وایی منم یازدهمم دقیقا مثل تو

خیلی استرس دارم من، تجربی ای؟؟

درسا رو جمع کردی؟؟ من غصم‌گرفته چطوری جمع کنم😢💔دینی خوندی؟؟چقدر ساعت آزمونمون بده باید ساعت ۴ صبح پاشیم آه شانسم نداریم😢💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بابا شما یازدهمی هستین دوشنبه دارین ما یکشنبه داریم هنوز کلی مونذههه

دوازدهمی؟؟؟

اره

وای چقدر بد دلم‌ میسوزه برای دوازدهمی ها ۵۰ درصده خیلییییی زیاده خداییش😢💔

وای چقدر بد دلم‌ میسوزه برای دوازدهمی ها ۵۰ درصده خیلییییی زیاده خداییش😢💔

شما که بدترین شصد درصد ☹️

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خیلی استرس دارم من، تجربی ای؟؟ درسا رو جمع کردی؟؟ من غصم‌گرفته چطوری جمع کنم😢💔دینی خوندی؟؟چقدر سا ...

عزیزم منم تجربیم

دینی همون اول سال خوندم برج ۹یا۸مرور هیچ نداشتم

دو درسم مونده

فردا میخوام بخونم

هیچ درسیم جمع نکردم و تازه چند درسم مدرسه نبودم هنوز بلدشون نیستمثل فصل سه فیزیک شیمی

فصل۶و۷ریاضی

زیستم فصل۷.۸.۹نخوندم

تازه ادبیات عربیم ک نگم برات صفرم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه... خدایا ته داستان ماهم قشنگ باشه:)به امید قبولی

شما که بدترین شصد درصد ☹️

باز برای من امسال ۲۰ درصده سال بعد ۴۰ ولی دوازدهمی ها یجا با هم ۵۰ درصده

باز برای من امسال ۲۰ درصده سال بعد ۴۰ ولی دوازدهمی ها یجا با هم ۵۰ درصده

عه نمیدونستم

عزیزم منم تجربیم دینی همون اول سال خوندم برج ۹یا۸مرور هیچ نداشتم دو درسم مونده فردا میخوام بخونم ...

وای منم همینمممم دعا کن معدلمون بالای ۱۹ شه من مامانم فکر میکنه عین خر خوندم قراره ۲۰ شه معدلم کمتر از ۱۹ و ۳۰ شه میشکتم وای خدایا😢💔