2777
2789
عنوان

خیلی زشتم

95 بازدید | 9 پست

چاق شدم صورتم مربعی و گنده شده دماغم گنده شده چشمام ریز 

خیلی زشتم

وقتی لاغرم صورتم کوجیک و بیضی شکل و ظریف میشه. بینیم چون گوشتیه لاغر میشه. قیافم خیلی بهتر میشه. فقط باید 8 کیلو کم کنم. ولی نمیتونم.

هر وقت دو سه کیلو کم میکنم باز پرخوری میکنم و برمیگرده وزنم.  حالم از قیافه زشتم بهم میخوره. کلا تو هیچی شانس ندارم . اراده لاغری ندارم. خیلی قیافم ضمخت و زشت شده

قدو وزنت چقدره؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من آرزو دارم یکم تپل بشم چون تپلی خیلی بهم میاد ولی اصلا اشتها ندارم و بزور یه لقمه میخورم کاش منم راحت میتونستم غذا بخورم چون مشکل بلع دارم 😔

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یعنی چی چجوری ازش استفاده کنم

غداهات رو با روغن زیتون فرابکر درست کن. البته برای کوکو سیب زمینی و فلافل و اینا به صرفه نیست. می تونی یه مدت اونها رو درست نکنی یا اگه قیمتش برات مهم نیست اونها رو هم درست کنی با همون روغن زیتون

من چون نمی خواستم زود تموم شه چیزهایی که روغن زیاد استفاده می شد درست نمی کردم. کلا بعدش مصرف غذاهای سرخ کردنیم خیلی کم شده برای اینکه کمتر استفاده بشه.