2777
2789

چالش :« 

از نظرت کدوم شخصیت شرور بود که راست میگفت اما همه ازش متنفر بودن ؟ 

فرقی نمیکنه که کارتون/انیمه/سریال/فیلم باشه ؟

عکسشو بزار ......

Looki( لوکی )🖤 جدی این بچه خیلی بهش ظلم شد از طرف پدر ناتنیش ، قلب مهربونی داشت اما با یه پارچه شروریت قلبشو پوشونده بود تا صدمه نبینه.....

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

جوکر حق های زیادی میگه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

دقیقاااااا تا عنوان تاپیک رو دیدم اومدم بگم لوکی

واقعا شخصیت مورد علاقمه تو مارول

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوکر خیلی دارک بود بنده خدا

کلا با شخصیتش و اون حالت خنثی ای که داره خیلی حال میکنم

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
دقیقاااااا تا عنوان تاپیک رو دیدم اومدم بگم لوکی واقعا شخصیت مورد علاقمه تو مارول

دقیقا لوکی خیلی معصوم بود.......

دقیقا لوکی خیلی معصوم بود.......

تو سریالش کامل معلوم شد البته من از قبل سریال هم خوشم میومد ازش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شاید فیلمشو ندیده باشین ولی میگم رفتین ببینین خودتون متوجه حرفم بشین شایدم با حرفم مخالف باشید

توی فیلم شب فرا رسیده شخصیت جین دابوم

هیچی نمیگم برا کسی که بخواد بره ببینه اسپویل نشه ولی همینقد بدونید این بشر تو کل فیلم مظلوم ترین بود (خیلیا مخالفن😅)(تقریبا همه)ولی از نظر من خیلی بهش ظلم شده بود و حقش بود هرکاری که کرده حتی بیشتر و با روش‌های بدترم میتونست انجام بده.

شاید فیلمشو ندیده باشین ولی میگم رفتین ببینین خودتون متوجه حرفم بشین شایدم با حرفم مخالف باشید توی ...

دقیقااااا💔

مرسیییی همه میگن تقصیر اون بوده در صورتی که مظلومممم ترین شخص ها تو فیلم یکی اون بودن یکی اون دختره ...

منم خیلییی دوسش دارم کلا تو فیلم آدمای به ظاهر شرور قلب کوچولویی دارن :// هیچکس درکشون نمیکنه