2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 60 پست

والا ما که عاشقانه با هم بودیم وسطش رفت خواستگاری چه برسه ایشون که هم صحبت معمولی بودن و مستقیم حرفی نزده بودن

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما که عاشقانه با هم بودیم وسطش رفت خواستگاری چه برسه ایشون که هم صحبت معمولی بودن و مستقیم حرفی ...

فقط میسپارمش دست خدا 

خودش میدونست دوسش دارم وابسته اشم بدوم هیچ حرفی گذاشت رفت 

حداقل لایق یه خداحافظی بودم

فقط میسپارمش دست خدا  خودش میدونست دوسش دارم وابسته اشم بدوم هیچ حرفی گذاشت رفت  حداقل ل ...

خدا به دلت ارامش بده

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
اره خواستگار خوبیه ولی دلت نباشه هیچ کاری نمیشه کرد من بعضی روزها با اینکه گفته ازدواج کرده ناخودآگ ...

چرا دلت باهاش نیست؟ چقدر از معیار های شما رو داره؟

البته حق دارید ولی کار منطقی تر رو انجام بدید 

اگه دیگه خواستگار بهتری پیدا نشد چی؟

ایشون حتی اگرم بودش ازدواج نمی‌کرد با شما

بهترین کار الان اینه که ایشون رو به پوشه خاطرات فراموش شده واگذار کنید و حتما روی خودتون کار کنید . جتی ممکنه اون شخص واقعا هن ازدواج کرده باشه، بعدش چی؟ الان زندگی خودش رو داره و آینده خودش. اجازه نده کسی باشی که قربانی شده باشه‌

روی خودتون کار کنید و جدی تر به مسئله خواستگار و ازدواجتون نگاه کنید و کاملا منطقی تصمیم بگیرد و به خودتون بقبولونید که نه شما و نه اون شخص جایی توی زندگی هم ندارید، اصلا تصميمي نگیرید که تهش حسرت و پشیمانی باشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خودبه خود درگیرم به حدی دلم تنگ میشه براش چجوری ازدواج کنم آخه  از طرفی تا کی موقعیت هام رو ا ...

درک میکنم 

این نظر منه این آدم اگه واقعا موندنی بود میموند حالا که رفته کلا قیدشو بزن و اگر سن ازدواجته به آدمای جدید فرصت آشنایی بده

دقیقا شرایطت مثل منه منم 3سال همه رو رد کردم به خاطرش اما اون هیچی نفهمید الان عذاب وجدان داره ولی ب ...

نگفت چرا رفت؟

دقیقا منم از این میترسم ازدواج کنم ولی هیچ راه پشیمونی ندارم اونوقت

من همین الانم رسیدم اما هی دارم انکار میکنم

منم مثل تو رسیده بودم اما انگارش میکردم اما بعدش دیدم اون اصلا ناراحت نیست من باشم؟ قبلا میگفتم میبخشمش اما الان واقع بین شدم نمیتونم ببیخشمش

چرا دلت باهاش نیست؟ چقدر از معیار های شما رو داره؟ البته حق دارید ولی کار منطقی تر رو انجام بدید&nb ...

چون دلم یه جای دیگه اس تمام معیارهای قبل از اونم رو دارن

وقتی به ازدواج با یه نفر دیگه فکر میکنم گریه ام میگیره نمیتونم اصلا 

با اینکه۱۰ ماهه از رفتنش گذشته اما داغش  از دلم هیچوقت نمیگذره

منم مثل تو رسیده بودم اما انگارش میکردم اما بعدش دیدم اون اصلا ناراحت نیست من باشم؟ قبلا میگفتم میبخ ...

اره منم نمیتونم ببخشمش اصلا نمیتونم خودش  خیلی خوب میدونه چکارم کرده 

فقط به خدا واگذارشده کردم