2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 60 پست
نگفت چرا رفت؟ دقیقا منم از این میترسم ازدواج کنم ولی هیچ راه پشیمونی ندارم اونوقت

بهونه بود حرفاش بیشتر میگفت اختلاف شخصیتی داریم😑😑اما من مدتی حالم خوب نبوده فکر کرده اختلاف شخصیتی داریم واینکه خانوادش مخالف بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دلم یه جای دیگه اس تمام معیارهای قبل از اونم رو دارن وقتی به ازدواج با یه نفر دیگه فکر میکنم گر ...

۱۰ ماه؟ خیلیه ولی خوب ممکنه تا آروم شدن دو سال هم زمان ببره.

البته افراد فرق دارن، ای کاش بتونید با یه روانشناس صحبت کنید ، شماره هایی هست به صورت ناشناس میتونید صحبت کنید

اگه شمارش رو پیدا کردم بدم بهتون؟ رایگان و ناشناسه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اره منم نمیتونم ببخشمش اصلا نمیتونم خودش  خیلی خوب میدونه چکارم کرده  فقط به خدا واگذارشد ...

من دلم براش میسوخت نمیخواستم به خاطر من به مشکل برخوره ولی دیدم اون فقط به فکر خودشه به خاطر خودش حلالیت میخواد دیگه نتونستم ببخشمش یه نفر حرف خوبی گفت که دلت فقط به حال خودت بسوزه درست بود واقعا

بهونه بود حرفاش بیشتر میگفت اختلاف شخصیتی داریم😑😑اما من مدتی حالم خوب نبوده فکر کرده اختلاف شخصیتی ...

اینم فکر میکنم از چیزی می‌ترسه یا یه مشکلی براش پیش اومده بارها گفتم بهش 

حرف بزن کاری نکن پشیمون بشی به جای من تصمیم نگیر 

چون شخصیتش رو کامل میشناسم اینجوری بود

۱۰ ماه؟ خیلیه ولی خوب ممکنه تا آروم شدن دو سال هم زمان ببره. البته افراد فرق دارن، ای کاش بتونید با ...

اوهوم اندازه ۱۰ منتظرش بودم چک کردن آنلاینی روزی چند بار

ناخودآگاه رفتن به محل کار از دور دیدنش ،دعاهام .....

ممنون میشم عزیزم

اینم فکر میکنم از چیزی می‌ترسه یا یه مشکلی براش پیش اومده بارها گفتم بهش  حرف بزن کاری نکن پشی ...

درسته میدونی جای غمگین ماجرا اینجاست که برای شروع رابطه باید تصمیم دو نفر باشه اما موقع جدایی یه نفر تصمیم بگیره باید نفر دیگه هم قبول کنه 

خودشون میان پیشنهاد ازدواج میدن بعد که دلمون رفت میزارم میرن ما میمونیم یه دنیا سوال که چرا رفت  ...

این پشنهاد نداد حرف عاشقانه هم نزد خوب میدونست این بدترین راه نابود کردن ادمه

اوهوم اندازه ۱۰ منتظرش بودم چک کردن آنلاینی روزی چند بار ناخودآگاه رفتن به محل کار از دور دیدنش ،دع ...

پس اوکیه میفرستم🩷

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]