2777
2789
عنوان

دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 44 پست
تجربه ندارم حتی با اینک دوبار مزدوج شدم و این دوبار هم روز سوم آشنایی مزدوج شدم طولانی نبوده ک درک ک ...

شاید من به دلیل رفتاراش اینجوری شدم

لطفا لایک نکنید
دوس ندارم بهش بگم چون من با یه عشق آتشین شروع کردم چیکار کنم جوابشو ندم؟

ببین منم عشقم اتشین بود حتی باورت نمیشه تمام ایلو تبارش زنگ زدن تهدید کرد منومامانم قسم داد ولم کرد نمیرفت اصلا 

ببین به شجاعتی که اولش شروع کردی با همون شجاعت برو بگو نمیخوام ببین واقعا اگه میخوای تموم کنی مثل من که الان ۱ ساله تموم شده از همه جا بلاکه هیچ پیامی ردو بدل نشده من حتی دوتا خطامو سوزوندم چند وقت پیشا ۶ ماه اینا 

کلا خطاتو عوض کن و با جسارت کامل خودت راحت میشی

می اید،هر انچه باید.♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس ندارم بهش بگم چون من با یه عشق آتشین شروع کردم چیکار کنم جوابشو ندم؟

خوبه خودتم میگی آتشین برا همینه دگ عشقای آتشین خیلی زود فروکش میکنه و سرد میشه و دگ هیچوقت عشق رو باور و دوس نخواهند داشت و شاید هم عاشق نخواهند شد بعضی وقتها البته ها

ببین منم عشقم اتشین بود حتی باورت نمیشه تمام ایلو تبارش زنگ زدن تهدید کرد منومامانم قسم داد ولم کرد ...

وایی منم مثه تو بودم خیلی میخاستمش

لطفا لایک نکنید

[QUOTE=339445646]ببین منم عشقم اتشین بود حتی باورت نمیشه تمام ایلو تبارش زنگ زدن تهدید کرد منومامانم قسم داد ولم کرد 

میگم جدا میشم بعد حالم بد میشه وگرنه دوسش ندارم

لطفا لایک نکنید

دیدم اگه بیشتر باذاین حس نصفو نیمم یا تموم شدم ادامه بدم کارمای بیشتری یقمو میگیره پس بهتره بازیش ندم و برم پی زندگی خودم حتی هیچ حسی به کادوهایی که خریده ندارم همشون نو سالم اونجا بالای کمده ولی همونقدر بیحس و سر

می اید،هر انچه باید.♥️

[QUOTE=339445646]ببین منم عشقم اتشین بود حتی باورت نمیشه تمام ایلو تبارش زنگ زدن تهدید کرد منومامانم ...

حال منم بد شد دختررررر ولی بعد یه ماه خیلی اوکی شدم خیلی 

می اید،هر انچه باید.♥️