2777
2789
عنوان

دوسال

163 بازدید | 44 پست

۲ سال تو دلم دوسش داشتم بعد بهش گفتم

۲ سال هم تو رابطه بودیم خاست بیاد خاستگاری مخالفت کردن خانواده ش خیلی تنش ها داشتیم 

ولی حالا حس میکنم دوسش ندارم یکم که فاصله میگیرم جدا میشم بعد دلم تنگ میشه براش گریه میکنم نمیدونم چه حسیه ولی هرچی هس اون حس اولیه نیست

بنظرتون این عشق بوده الان خودمم نمیدونم میخامش یان

لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجور شدم بعد دو سال حتی خواست بیاد خواستگاری ولی اینقدر تنش ها توی رابطه بود من خودم به مرور بعد هر دعوا سرد تر میشدم تا اینکه دیه کلا دوسش نداشتم 

از یکی پرسیدن رها کردن سخت بود؟ جواب داد نه  به اندازه چیزی که واقعی نبود

ولش کن بزار بره خودتم راحت میشی اگه قلبن حس میکنی باید بری

می اید،هر انچه باید.♥️

والا نمیدونم چون من خیلی زود با عشقم ازدواج کردم پروسه ازدواجم با عشقم از روزی ک منو دید روز بعدش صیغه کردیم ک فقط بتونیم در مورد ازدواج و آینده بحرفیم تا روز عقد دائم ک دقیقا چهارمین روز عقد دائم و شناسنامه ای کردیم   

منم اینجور شدم بعد دو سال حتی خواست بیاد خواستگاری ولی اینقدر تنش ها توی رابطه بود من خودم به مرور ب ...

اره دقیقا ما هم خیلی تنش داشتیم خیلی اذیتم کرد

لطفا لایک نکنید
منم اینجور شدم بعد دو سال حتی خواست بیاد خواستگاری ولی اینقدر تنش ها توی رابطه بود من خودم به مرور ب ...

دوس ندارم بهش بگم چون من با یه عشق آتشین شروع کردم چیکار کنم جوابشو ندم؟

لطفا لایک نکنید
یعنی کلا منو عشقم سه روز بعد آشنایی ک  موقت محرم بودیم اون س روز رو هم بعدش رو عقد کردیم

خوشبخت باشی گلم کلا از کلمه عشقم اینا همش بیزار شدم

لطفا لایک نکنید
خوشبخت باشی گلم کلا از کلمه عشقم اینا همش بیزار شدم

افسرده ای حالا بماند.  من فقط ب شوهر نمیگم عشق من ب همه عالم و آدم میگم چون من عاشق همه ادمای با همه خوبیا و بدیا نقطه ضعف ها و نقطه قوتاشون نمیدونم متوجه میشی چی میگم ؟؟؟ منظور از عشق چیه؟؟؟ 

افسرده ای حالا بماند.  من فقط ب شوهر نمیگم عشق من ب همه عالم و آدم میگم چون من عاشق همه ادمای ب ...

نه بابا منظورم حرف شما نبود منظورم خودم بود به اون بگم

لطفا لایک نکنید