2777
2789

لوس :/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آها 

ربطی نداره ولی

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

دنبال مردهای زندگی هم تو مجازی و کوچه خیابون نباشیم 

چون مرد زندگی سرکارش داره کار میکنه کل هفته رو 😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
ولی حرف درستیه تو پارتی و کوچه خیابون نباید دنبال زن زندگی گشت.. ولی خودمم نمیدونم کجا باید گذ ...

بازم ربطی ندارها 

کوچه خیابونو درک نمیکنم ایرادش چیه

ولی چطوریه دخترایی که پارتی میرن زن زندگی نیستن اونموقع اقایونی که میرن هستن ؟ طبیعتا هرکس با کسی ازدواج می‌کنه که عقایدشون به همدیگه بخوره 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
مردای زندگی به راحتی پیدا میشن کسی که شاغله جنم داره خدمتش رفته یا معافیت دستش تو کاره....

آهاااااا پس هرکی که شاغله و خدمت رفته یعنی مرد زندگیه؟😐

پس چرا انقدر آمار خیانت مردها زیاده🤔 مرد زندگی بودن به شاغل بودن و خدمت رفتن نیست😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺