خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 10038 عنوان عمل بینی کرمانشاه ؟؟ 1015 بازدید | 20 پست دکتر بهزاد عزیزی چجوره؟ هعی دنیا به هیچکی وفا نداری... 1403/02/28 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلپو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 582 دو نفر از آشناهای ما انجام دادن راضین .طبیعی عمل کرده مشکل تنفسی هم ندارن .شنیدم کار محمودی خوبه
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 10038 دو نفر از آشناهای ما انجام دادن راضین .طبیعی عمل کرده مشکل تنفسی هم ندارن .شنیدم کار محمودی خوبه&nbs ... ممنون اون دونفر پیش عزیزی عمل کردن؟وای محمودی که کارش خراب شده قبلا خوب بود هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
قلپو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 582 ممنون اون دونفر پیش عزیزی عمل کردن؟ وای محمودی که کارش خراب شده قبلا خوب بود آره خوبن .ولی عروسکی و سربالا و اینا نیست .منم اتفاقا قصد دارم عمل کنم .شما تحقیق کردید کدوم دکتر خوبه ؟
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 10038 فصیحی کارش خوبه مرسی کاراشو دیدم زیاد جالبم نیس البته هزینشم خیلی بالاس برام هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
سلمانم عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 1839 برای دماغ گوشتی یا استخوانی ؟ من استخونی ونیمه گوشتی دیدم دوتاش عالی دراورده کاربری خانومم👩🏻
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 10038 آره خوبن .ولی عروسکی و سربالا و اینا نیست .منم اتفاقا قصد دارم عمل کنم .شما تحقیق کردید کدوم دکتر خو ... من هرچی تحقیق کردم بهزاد عزیزی طبیعی وهرچی به صورتت بیاد عمل میکنه و فصیحی هم خوبه فقط شکلشون به دلم نیس و نسبت به عزیزی گرون تره هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
قلپو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 582 من هرچی تحقیق کردم بهزاد عزیزی طبیعی وهرچی به صورتت بیاد عمل میکنه و فصیحی هم خوبه فقط شکلشون به دلم ... از این آشنای ما ۳۵ گرفته بود قبل عید .فصیحی من پیام دادم گف ۳۵ .هزینه شون مث هم .ولی کار فصیحی رو ندیدم از نزدیک .اما عزیزی طبیعی عمل میکنه
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 10038 از این آشنای ما ۳۵ گرفته بود قبل عید .فصیحی من پیام دادم گف ۳۵ .هزینه شون مث هم .ولی کار فصیحی رو ند ... عه پس من اشتباه کردم خخ از بس زنگ زدم مطب این دکترها فکرکردم فصیحی بوده.فصیحی پیج اینستا داره برو کاراش رو ببین هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 10038 از این آشنای ما ۳۵ گرفته بود قبل عید .فصیحی من پیام دادم گف ۳۵ .هزینه شون مث هم .ولی کار فصیحی رو ند ... اسفند اشنای ما پیش بهزار عزیزی عمل کرد ۳۰ بوده بعد با همه هزینه ها شده بود ۳۵ حالا تاببینیم الان گرونتر شده تازه من مرداد مول میاد دستم 😥 هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
قلپو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 582 اسفند اشنای ما پیش بهزار عزیزی عمل کرد ۳۰ بوده بعد با همه هزینه ها شده بود ۳۵ حالا تاببینیم الان گرو ... عزیزم انشالا هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد .یه دماغ خوشگل هم نصیبت بشه 😊
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 10038 عزیزم انشالا هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد .یه دماغ خوشگل هم نصیبت بشه 😊 ممنونم عزیزم پناه برخدا دعا کن برام 🥰😘😘 هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...