2777
2789
عنوان

انقد بالا اوردم بچه م له شد بخدا

439 بازدید | 26 پست

بیچاره بهش فشار میاد🤔

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

دمیترون بخور

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمیترون بخور

ممیمیخورم بی فایده س فقط امپول خوبه اونم 6 ساعت دوباره شذوع میشه زیاد بزنم کبدم خراب میشه بچه م رشد نمیکنه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
قرص دیمیترون بخور یا نون خالی نزار یک لحظه معده ات خالی باشه

تازه ناهار خوردم باز میخواد بالا بیاد 😪

چند ماهته؟جنسیت بچت چیه؟

4 ماه نمیدونم جنسیت

سعی کن نون معمولی نخوری حتمانون خشک بخور. مثلا نون رو بذار داخل توستر یا سرخ کن بدون روغن یاهروسیله ای حتی اسنک ساز، نداشتی هم رو گاز خوب خشکش کن بعد بخور

حتماروزانه یه سیب حتی به زور بخور تهوع رو کم میکنه

قبل غذا بعد غذا آب . مایعات نخور

به دکتربگو قرص ب۶ بنویسه برات

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

باید رعایت کنی. نباید مثل قبل ۳ وعده زیاد بخوری.باید ۵ وعده هربار ۵،۶ لقمه بخوری. غذاهات خورشتی وچرب نباشه. غذای خشک بخور. سینه مرغ خشک.پلو شوید.کباب.جوجه. خورشتی وچرب و پر ادویه نخور.دمیترون بخور. صبح ناشنا نون تست یا نون خشک بخور

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

عرق نعناع (مارک خوب) یا گیاه نعناع بذار با اب بجوش یه نبات کوچیک بنداز توش بخور 

معدتو گرم میکنه و اسید معده رو کم میکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن