2777
2789
عنوان

پسری که دوستش داشتم بعد یکسال

695 بازدید | 47 پست

ما سه سال باهم بودیم هیچ مشکلی نداشتیم باهم

فقط اخلاقامون بهم نمیخورد هردوتا مون لجباز بودیم ..اما اون همیشه کوتاه میومد هیچ وقت ناراحتم نمیکرد خیلی شخصیت حمایت گری داشت همه جوره خوب بود یه آدم با خانواده با شخصیت تحصیل کرده و.. ولی من نمیدونم چرا از روی لجبازی رابطه رو تموم کردم هرچقدر سعی کرد قانعم کنه که هیچ دونفری کاملا شبیه هم نیستن و میتونیم ادامه بدیم من قبول نکردم و خیلی محترمانه همه چی تموم شد

بعد از اینکه همه چی تموم شد بازم احوالمو میپرسید تو دانشگاه هم دیکه رو میدیدیم ولی از اون ادمایی بود که ادمایی که باهاشون ارتباط داشت خیلی محدود بودن و..یکسال همینطور گذشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی💔

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

از ترم قبل دیگه کمتر دیدمش سریع بعذ کلاساش میرفت 

تا اینکه تو پیج دوستش دیدم

برای ی دختره تولد گرغته کلا دوتا دوست داره که از بچگی باهم بودن و هردپتاشون نامزد دارن این دختره اصلا نبود باهاشون 

تو استوری های دوستاش دیدم که مثلا تو تولد دختره لباساشون سته یا کافه که رفتن قبلا داره با کوشی خودش از دختره عکس میگیره

بنظرتون استباه میکنم یا اینا باهمن؟

ولی حتی دختره رو فالو نداره  پیجش پی ویه غریبه رو فالو نداره ولی چندبار دیذم دختره رو بعذ دانش ...

مجازی با حقیقی متفاوته

ممکنه پسری قربون صدقه مجازی بره برا دختری و تو ذهنش خیالات ببافه ولی تو واقعیت ادمم حسابش نکنه که براش تلاش کنه وبرعکسش هم هست بنظرم

بنظرم وقتی خودت نخواستیش لزومی نداره این همه پیگیرش باشی

دیگه به تو ربطی نداره با کی هست وکجاهست

منطقیش اینه بعد کات کلا طرفو بزاری کنار

همون کوتاه اومدنش باعث شد کات کنی....پسری که تو رابطه اقتدار نداشته باشه تهش دختر باهاش کات میکنه

نظر شخصیمو گفتم ببخشید اگه ناراحت شدی

دلتنگ آواز قو🦢