لعنت ب اینکه حتی نتونی ی دکتر بری.واقعا دلم میخواد بمیرم.صورتم پر شده از موهای زاید پول ندارم حتی لیزر کنم.زندگیم همش بسته. است دعا کنید بمیرم راحت بشم. من نه دلبستگی دارم نه امیدی ب فردا نه انرژی ادامه دادن.خسته شدم از نشدن ها.دعا کنید بمیرم هم خودم راحت بشم هم بقیه.هیچی برام نمونده هیچی فقط دیگ دلم میخواد همه چی تموم بشه
الان من منتظرم ببینم صاحب خونه امسال مسزاره بمونیم یا نه
واگه نزاره آواره میشیم
لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
بچه ها یه بازی کلیکی هست تو تلگرام . میگن قراره جایگزین نات کویین بشه. خیلیا ازش سود میلیونی بردن. هیچ هزینه ای هم نداره. بیاین خصوصی لینک و اموزششو بگم
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور