2777
2789
عنوان

قبل و بعد من

251 بازدید | 18 پست

من هیچ عکس درستی از خودم ندارم چون همش باید با دستم بینیمو ببرم بالا تا قوزش بره و لبام پر دیده بشه😓چند ماه دیگ عروسی آبجیمههه اصلا دوس ندارم تو عکسا باشم اونجا ک دیگ نمیتونم بگم وایسین بینیمو بکشم بالا 😭

الان یه عکسیو کلی تلاش کردم شهید شدم یکم خوب شد به دلمه بگین چی کار کنم بدون اینکه همش ژست بگیرم اذیت بشم  اینجوری بشم ؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این قبله وقتی هیچ کاری نکنم و یهویی بگیرم🥲😑

من نه قوزی میبینم 

نه عیبی 

حالا بعدتم بزار

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

واییی دیدی😭🥹😂😂 پشیمون شدم خیلی داغان بود

خوب بود بابا. من فکر کردم بینی ت چقدر باید قوز داشته باشه... 

بینیت هییییچ قوزی نذاش

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
ببین اینجا بینیمو گرفتم بهتر نشدم؟؟؟ عمل کنم بنظرت اینجوری میشم ؟؟

نه اصلا بهتر نشد 

اتفاقا من قبلتو بیشتر پسندیدم 

یه چهره ناز و قشنگ و نچرال 

شما فقط اعتماد به نفس نداری 

وگرنه خیلی خوبی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

واااااااا تو ک خیلی خوشکلی ی جوری از خودت حرف زدئ ک واقعن باورم شدم زشتی 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم