2777
2789
طبیعیه خودتو اذیت نکن ۹ ماه رابطه و علاقه و وابستگی به همین راحتی تموم نمیشه ..حالت شاید خوب باشه ول ...

ابجی دلزل این موقت بودنا دوس نداشتن و ایناس

یا مودشه؟

اره بلاک کردم دردت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی دلزل این موقت بودنا دوس نداشتن و ایناس یا مودشه؟ اره بلاک کردم دردت

مودشه حالات روحیش اینطورع

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

مودشه حالات روحیش اینطورع

ابجی کلا فراموشش میکنم چ بد چ خوب

چ پشیمون شع چ نشه

داییم ۷سال با دختری بود واقعی ها

دختره شوهر کرد شوهرش ب گرد پا داییم نمیرسه

اینکه رابطه مجازی بود وطرف مودیه

میگذره

وابستگی بخاطر اینه ک مجازیه

ابجیی 

میگم

حست میگه موسوی خانوم خوبیه؟

فردا قراره مامانم بش زنگ بزنه

ابجی کلا فراموشش میکنم چ بد چ خوب چ پشیمون شع چ نشه داییم ۷سال با دختری بود واقعی ها دختره شوهر ک ...

ان شاءالبه که خوب پیش میره همه چیز نگران نباش 

زیاد حالم خوب نیس الان فردا بهت جواب میدم دقیق باشه عزیزم 

فرد مهربونی میزنه ازدیدم ولی بهتره مراقب نگاهش باشین

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

قربونت بشم ممنون ازت

ممکنه نگاهش اذیت کنه ، یه انرزی منفی داره ولی ته دلی چیزی نیس خواهش عزیزم سلامت باشی

ممکنه نگاهش اذیت کنه ، یه انرزی منفی داره ولی ته دلی چیزی نیس خواهش عزیزم سلامت باشی

دیگه بهش زنگ نزدیم ابجی

تا گفتم خدایا توکل برخودت و بلاک کردم اونو

بهتر شدم بخدا

مامانم میگه خواب بودی رنگت مثل گچ سفید شده بود

راستی اینم بگم یکی ناشناس زنگ زد محمد

جواب نمیده اصلا

درست گفتی رفته توخودش😂👍

بیخیالش میخام بشم کلا

اینو بگم اصلا دوسم داره ادم هرچقدم مریض باشه باز اینکارو نمیکنه!

فقط میشه بگی کِی میاد؟

کی پیام میده یا انلاین میشه حتی

چون فک کردم خطش عوض کرده

ولی ن اینجور نیست

دیگه بهش زنگ نزدیم ابجی تا گفتم خدایا توکل برخودت و بلاک کردم اونو بهتر شدم بخدا مامانم میگه خواب ...

خخداروشکر اصلا توکل به خودش هم دل خودت آروم میگیره هم میشه حلال مشکلات 

چرا؟ خوبی؟

اها همینکارو کن پس  ، دقیقااا ، آدمی که واقعا ته دلش دوستت داره بعد از کات هم اذیتت نمیکنه 

حس میکنم طول بکشه ، شاید حدود بالای ده روز اینا البته مطمئن نیستم ب زمانِ دقیق.

خخداروشکر اصلا توکل به خودش هم دل خودت آروم میگیره هم میشه حلال مشکلات  چرا؟ خوبی؟ اها همی ...

اهان دستت درد نکنه

اره بچس

دوسم نداره

ینی عشق ادمشو میخواد!

بنظرت الان دورش شلوغ و خوشحاله؟

یا خیر

توروخدا هرچی حس میکنی بگو❤️

اهان دستت درد نکنه اره بچس دوسم نداره ینی عشق ادمشو میخواد! بنظرت الان دورش شلوغ و خوشحاله؟ یا ...

حس میکنم فلا تو خودشه ممکنه اطرافش ادم باشه اما به فضا نیاز داره

خوشحال ن خیلی 

بمن فکر میکنه و حسش چیه؟ یا کلا منو یادش نیست میخوام بدونم آبجی❤️❤️

گاهی ب فکرت میوفته ی حس ناراحتی و عذاب وجدان خیلی کمم درونش داره بیشتر ناراحتی دلش میخواد پیام بده اما دودلی داره

گاهی ب فکرت میوفته ی حس ناراحتی و عذاب وجدان خیلی کمم درونش داره بیشتر ناراحتی دلش میخواد پیام بده ا ...

اینا همه بخاطر ضعف خودشه؟

ینی ایراد تو خودش میبینه 

یا از من

و اینکه پشمام ریخته از اینکه بهم فکر میکنه😐