2777
2789
عنوان

بابام.....

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 39 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جدی!!!جدیدا چرا بادختر نمیسازن پس مادرا

نمیدونم 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

وااا چرا اینحوری کرد مامانت

مشکل داره زنیکه روانی

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

۴ تا پرز مونده بود اونارم باد برد🫤

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

کاری نکردم چون میدونستم این پیاز داغشو زیاد میکنه فقط نگاش کردم بعد که رفت به بابام گفت این منو زده ...

الکی که آدم بچشو نمیزنه و اینقد حرف بازش نمیکنه 

هرچند حتی اگه خطایی هم کرده باشی این رفتاراشون عادی نیست

بخدا همه جام درد میکنه دست سمت چپم میلرزه همش نمیدونم چیکارکنم کسایی که میخوان بیشتر از این ناراحتم کنن بهتره بگم به نظر شما نیازی نیست

ببخشید  مادر پدرت این حرف ها رو زدن😲😳

بله

الکی که آدم بچشو نمیزنه و اینقد حرف بازش نمیکنه  هرچند حتی اگه خطایی هم کرده باشی این رفتاراشو ...

مامانم کلا همچین آدمیه روانیه سری جیغ میکشه خودشو مظلوم نشون میده تا تقصیرابیوفته گردن بقیه

الکی که آدم بچشو نمیزنه و اینقد حرف بازش نمیکنه  هرچند حتی اگه خطایی هم کرده باشی این رفتاراشو ...

هر کاری هم کرده باشه همه روانشناسا معتقدن حتی ادای زدنم نباید در بیارید و این غلطه که میزنن شما خودتون ددست دارید کسی شما رو بزنه؟!

یه خواستگار داغون اومده بود برام کاش اونو قبول میکردم حداقل از این دیوونه ها راحت میشدم

پس دکتر لازمن ایشون  کاش پدرتون میفهمید مشکل از مادرتونه

بله