2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 15861 بازدید | 50 پست

اون دوستی که اشاره کردن لیزر کل بدن،دویست و پنجاه هزار تومان میدن،لیزر نیست،ایلایت یا آی پی ال هست و با نور زنون هست و نه اشعه لیزر،من کل بدن رو دارم ایلایت shr میکنم ،خیلی موها رو کم کرده،هزینه ۲۲۰ هزار تومان،نه در تهران،ولی معمولاً تعداد جلساتی که میگن بیشتر میشه،البته بسته به پوست و مو هم داره.لیزر رو ده سال پیش برای صورت و موهای ضخیم زائد انجام دادم،ده جلسه برد،هزینه یادم نیست،بعد از ده سال الان چند نخ دراومده،ولی انتظار نداشته باشید کلاً موها کامل از بین بره ،زمان بر هست.لیزر الکساندرایت یا دایود گرانتر هست نسبت به آی پی ال و ایلایت.و روی موهای تیره بیشتر اثر میذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیر بغل وبیکینی،خط شکم و کشاله ران  انجام دادم،عاااااالی بود خیلی راضی ام،6 جلسه رفتم الانم 6 ماه از اخرین لیزرم گذشته و موهام خیلی کمو نازکه وپوستم خیلیروشن شده،قسمت بیکینی که قبلا به خاطر شیو با ژیلت واپلاسیون تیره شده بود الان کاملا سفید شده و اثری از جوش نیست من راضی ام.

من جلسه ای 200 میدادم 

عزيزم ببين چند نوع ليزر داريم مثلا الكساندرايت ، اس اچ ار ، دايود و...

از لحاظ نتيجه قيمت و درد فرق دارن

خواهر من الكس ميرفت ميگفت انقدر درد داره موهامو ميكنم با اين كه خيلي پوست كلفته

تجربه شخصي من: من اس اچ ار با طول موج الكس ميرم

دردش معقوله من يك ساعت قبلش زايلاپي يعني سر كننده ميزنم دردش خيلي خيلي كم ميشه كاملا قابل تحمل

از لحاظ تاثير الان ٤ جلسه رفتم موهام از نصف خيلي كمتر شده و اونيم كه هست نازكه

قيمتشم مناسبه بستگي به ناحيه داره

اينجا كه من ميرم هفت تير تهرانه از كرج ميان چون ميگن عاليه

من و خواهرم با هم رفتيم اون الكس من اس اچ ار اون ٢جلسه رفت ديد تاثيرش مثل هم بود ولي اون ٢برابر ميداد اونم از جلسه ٣ اومد اينجا

از همه گرونتر الكس و ارزوننر دايوده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
یعنی کل اینجاهایی که گفتین باهم شد ۲۰۰ ؟؟؟

برای من کل بدن ۲۲۰ با ایلایت shr.ایلایت چیزی بین لیزر و آی پی ال هست و دردش برای من که هرسه رو تجربه کردم،از همه کمتر بوده.ولی ایلایت و آی پی ال ،اشعه لیزر نیست،با نور و فرکانس هست.من ماهی یکبار میرم.ولی در اون تعداد جلساتی که  اونا میگن نتیجه دلخواه رو نگرفتم.بیشتر شده.ولی خیلی اثرگذار بوده،قبلش هم باید با ژیلت شیو کنید و در تمام مدتی که لیزر و اینا میکنید،نباید مو رو از ریشه بردارید.

سلام عزیزم 

من یه خانمی تو نی نی سایت یه مرکز لیزر بهم معرفی کرد ، رفتم لیزر انجام دادم خیلی الان راضی ام  و از شره موهای زائد خلاص شدم ، خواستی بری این شماره اونجایی که من رفتم88053502

منم کل بدنمو لیزر کردم با دستگاه الکس 

بهترین دستگاه برای پوست ما ایرانیها الکسه 3 جلسه انجام دادام کامل موهام رفته دکترم میگه دو جلسه دیگه برم ولی دیگه در نیومده