2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 15861 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم کل بدنمو لیزر کردم . خیلی خوبه راحت شدم از شر این موها همش دست به تیغ بودم . من کلینیک گلبرگ میرم سمت فلکه اول تهرانپارسه دستگاهش الکس کندلا 2017 اصلا درد نداره . فاصله جلساتمم 1 ماه و نیمه اس . الان 4 جلسه رفتم دیگه هیچ مویی نمونده تقریبا . اینم شمارشه 77298888

کلينيک زيبايي ادونيس

ليزر موهاي زايد (با مجهزترين دستگاه روز دنيا و کاملا بدون درد ) در کلينيک زيبايي ادونيس

به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف در کليه خدمات در ماه تولدشان داده ميشود.

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

منم کل بدنمو لیزر کردم با دستگاه الکس  بهترین دستگاه برای پوست ما ایرانیها الکسه 3 جلسه انجام ...

عزیزم چقدر پرمو بودید که نتیجه عالی گرفتید؟ زیاد یا کم؟ 

پوستتون گندمی با موهای ضخیم بود؟

دیگه بعد از اون سه جلسه نرفتید و در نیومد؟

خدایا شکرت بابت همه چی!
عزیزم چقدر پرمو بودید که نتیجه عالی گرفتید؟ زیاد یا کم؟  پوستتون گندمی با موهای ضخیم بود؟ دیگ ...

من خیلی پر مو بودم با موهای ضخیم البته صورتم کرکی بود خدا رو شکر اصلا در نیومده 

سلام چند جلسه shr رفتی تا نتیجه داد؟

الان دقیق یادم نیست،ولی واسه بیشتر قسمتهای بدنم، بالای ده جلسه شد. دو سه سالی هست که دیگه نرفتم ولی حجم موهای زائد خیلی کمتر شد، اما کامل از بین نرفته. برای صورت چندان تفاوتی رو نسبت به قبل از لیزر احساس نمیکنم

عزيزم ببين چند نوع ليزر داريم مثلا الكساندرايت ، اس اچ ار ، دايود و... از لحاظ نتيجه قيمت و درد فرق ...

ارکیده جان من تصمیم دارم برم shr شما الان بعد گذشت  زمان راضی هستی ممنونم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......
منم زیر بغل وبیکینی،خط شکم و کشاله ران  انجام دادم،عاااااالی بود خیلی راضی ام،6 جلسه رفتم الانم ...

اصفهانین شما؟

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه