2777
2789

هییییی خواهر بقران پول ندارم برم نونوایی بخدا قسم مامانم از کارت خودش برام نون میگیره 

خداشاهده تا حالا حتی یه عطر کوچیک برا خودم نخریدم چه برسه به ادکلن 😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
هییییی خواهر بقران پول ندارم برم نونوایی بخدا قسم مامانم از کارت خودش برام نون میگیره  خداشاهد ...

بگردم الهی خدا بزرگه چی بگم هر بنده ای جوری امتحان میشه

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگردم الهی خدا بزرگه چی بگم هر بنده ای جوری امتحان میشه

چرا من باید اینجوری امتحان بشم چرا باید شرمنده دخترم بشم بقران قسم روزی نیست که گریه نکنه ونگه لباس عروس میخوام ولی من نمیتونم حتی نون بگیرم خدایا منو بکش 😭😭😭😭

برو عطر فروشی زیاد دارن ادکلن های لوکس و لاکچری رو اماراتیشو دارن همون یکی دو تومنه

امروز تو ۲ تا  لوازم آرایشی یکی دوتا تست کردم اومدم خونه گفتن بوی خوبی میدی 

حالا مشکل اینجاست نمیدونم بوی عطر مغازه اولیه یا دومی😐😂

برو عطر فروشی زیاد دارن ادکلن های لوکس و لاکچری رو اماراتیشو دارن همون یکی دو تومنه

ادکلن یکی از اطرفیانمو دیدم روش نوشته بود امارات 

ماندگاری و پخش عالی 

روم نشد بپرسم از کجا گرفته 

برم بگم ادکلن اماراتی بدین؟

چرا من باید اینجوری امتحان بشم چرا باید شرمنده دخترم بشم بقران قسم روزی نیست که گریه نکنه ونگه لباس ...

همسرتون کار نمیکنن؟

شما بچه دارید و نمیشه براش خرج کنید 

ما سه چهار ساله میلیون میلیون پول میدیم برای دوا درمون اما نمیشه که نمیشه (:

همسرتون کار نمیکنن؟ شما بچه دارید و نمیشه براش خرج کنید  ما سه چهار ساله میلیون میلیون پول می ...

شوهرم مریضه بخدا نمیتونه کارکنه اره من دوتا بچه دارم ولی خداشاهده واسش نمیتونم اسمارتیز بخرم چندوقت بود بخاطر اون گریه میکرد حالا چون دختر عمش لباس عروس داره اینم گریه میکنه میگه منم میخوا😭😭😭😭😭😭

همسرتون کار نمیکنن؟ شما بچه دارید و نمیشه براش خرج کنید  ما سه چهار ساله میلیون میلیون پول می ...

خدا خیر بده برادرشوهرم گوشی شوهرمو وصل کرده به وای فای خودش میام اینجا یکم درد ودل میکنم یبک میشم😔😔😔

شوهرم مریضه بخدا نمیتونه کارکنه اره من دوتا بچه دارم ولی خداشاهده واسش نمیتونم اسمارتیز بخرم چندوقت ...

خودتون نمیتونید کار کنید؟

اطرفیان ما اونایی که دستشون خالیه میرن کمیته امداد خیلی کمک حالشونه وام اینا میدن

عطر و ادکلن شرکتییا اماراتی در واقع به ادکلنی گفته می شود که دارای رایحه و شیشه مشابه ادکلن برند اورجینال است و در کشور امارات تولید، بسته بندی و روانه بازار می شود.

من عاااشق زمستونم❤️
ادکلن یکی از اطرفیانمو دیدم روش نوشته بود امارات  ماندگاری و پخش عالی  روم نشد بپرسم از ...

آره

بگو از همونا که از روی ادکلن های اصلی میزنن ولی یکی دو تومنه

من عاااشق زمستونم❤️