2777
2789
عنوان

خانوما امکانش هست پولو پس گرفت؟

62 بازدید | 4 پست

سلام

ی دوره خریده بودم حالا میبینم چیزایی که تبلیغ کرده بود توی دوره نیست

منم بهش گفتم پولمو برگشت بزن

هر کاریش میکنم برگشت نمیزنه

میگه ما اینارو به عنوان نمونه گذاشتیم 

درصورتی که به من گفته بود کارای استاده

منم بهش گفتم چون کار استاد نبود و عکس رو واسه جذب مشتری گذاشتین پولمو برگشت بزنید

این کلا زده بود زیرش که به من گفته بود کار استاده.وقتی شات پیامشو فرستادم که گفته همه اینا کار استاده دیگه هیچی نگفت

فقط گفت که من به استاد میگم آموزش اینارو هم ضبط کنه واست

منم گفتم ن نمیخوام پولمو برگشت بزن

بنظرتون اگه بهش بگم شکایتت رو میکنم یا به فتا میگم ممکنه پولمو بزنه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فکر نکنم

یا با وجود شکایت پولمو نمیتونم بگیرم؟این منو گول زده بود پیج اینستا داره کلی طرفدار و کلاس آموزشی داره خیر سرش وقتی دوره رو خریدم دیدم رو هم رفته شاید ۵ ساعتم کلیپ آموزشی نبود شاید ۳ ساعت بود همش

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
نه عزیزم پولتو نمیتونی پس‌بگیری چون دریافت کردی خدماتو اگه چیزی نداده بود شاااید میشد

عزیزم روی هم رفته شاید ۳ ساعتم فیلم نبود چیزایی که میخواستم نبودن من پول چیز دیگه ای دادم ولی ی چیز کاملا متفاوت تحویل گرفتم و عکس کارهایی که استوری کرده بود کار خودش نبود