2777
2789
عنوان

حرف ناراحت کننده شوهرم

548 بازدید | 12 پست

😔امشب مامانم داشت با تلفن حرف میزد

گف محمد دامادمون شوهرم مامانم ک رفت بیرون گفت شما خانواده ای فلان هستین شما گداین شما غربتین 😭خیلی ناراحت شدم باردارم 

سالگرد ازدواجمونم بود چرا من هر مناسبتیه باید گریه کنم پارسال شب عید گریع میکردم شب یلدا هم گریع میکردم واقعا تف تو شانسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بگو باشه خانواده من هرجور هستن من بهشون افتخار میکنم تو دوس نداریو شان اشرافیت میاد پایین نیا اینجا برو خونه همون مادرت کافیه

دفعه بعدم درمورد خانوادم نظر بدی ایتجوری برخورد نمیکنم

پدر من با اینکه خونه هم داد جهیزیه کامل هم‌پارکینگم داد باز شوهرم همینک میگه مردا اخلاقشان اینطوریه

مامانم خیلی کمکم میکنه اما شوهرم مث خانوادش بد جنسه الهی خیر نبینن

پدر من با اینکه خونه هم داد جهیزیه کامل هم‌پارکینگم داد باز شوهرم همینک میگه مردا اخلاقشان اینطوریه

نه عزیزم مردا اصلا اخلاقشون اینجوری نیست شانس شما یه مرد گه گیرتون افتاده ببخشیدا

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

حالا داداشم اینقدر خانواده زنش هیچی ندادن حتی جهیزیه که بعد ۱۰ سال اینا نهار دعوتش کردن بدبخت ذوق مرگ شده بود صدبار میگفت به هممون

به کتفتم نگیر .بگو کور نبودی موقع ازدواج میگفتی آدمای عقده ای اون چیزی که باشنو ب بقیه نسبت میدن.مردا بیشعورا کلا هر چقدم خوب باشی باز نامردن 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
مامانم خیلی کمکم میکنه اما شوهرم مث خانوادش بد جنسه الهی خیر نبینن

ببین شماها روشتون اشتباهه. خودتون مرد رو هار کردید. من خانواده ی پولداری دارم.‌ هر بار اومدن از این خرجا و کارها کنن نذاستم و پدر شوهرم هم تو خرج در آوردم. مادر شوهرم خودش رو کشت که زمین بدید، خونه و .....

نذاشتم

شما خودتون رو بی ارزش می کنید و مرد رو متوقع