2777
2789

۹ماه‌ باهم‌ زندگی‌ کردیم‌ بعد‌ طلاهامو‌با کتک و دعوا گرفت‌ منو‌ گذاشت‌ خونه بابام رفت‌الان ۱۵ماهه‌ که‌ از‌ هم‌ جداییم‌

حالا‌ موندم‌ چجوری‌ جلوه‌ سازی‌ کنم‌ و‌ وانمود‌ ک که‌ حتی‌ فکرش‌ هم‌ از‌ ذهنم‌ خطور‌ نمی‌کنه‌ امشب هم شب‌ سالگرد عروسی مون‌ هست

می‌خوام‌ یه‌ استوری‌ بزارم‌ حرصش‌ بگیره‌ که‌ فکر کنه‌ انقد‌ هوامو‌ دارن‌ و‌ حالم‌ خوبه  که اصلا‌ شخصی‌ به‌ اسم‌ محمد یعنی‌ شوهرم‌ یادم‌ نمیاد‌ یا‌ یه‌ چیزی‌ که‌ تا‌ اونجاش‌ بسوزه‌ 

یه ایده‌ایی بدید‌ یا یه متنی‌ بگید‌ استوری  کنم‌ 

یا اصلا استوری نزارم‌ بهتره بنظرتون شاید اینجوری فکر کنه‌ یادم‌ نیس‌ شب‌ سالگرد‌ عروسیمون‌ هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون هیچی نزار فکر نکنه خبریه

نامرد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

برا چی نمیاد سمتت؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

چون‌ دوست‌ دختر‌ داره‌😔

پس چرا هنوز تو فکرشی

تو هم برو با یکی دیگه 

عمر خودت هدر نده 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای