2777
2789
عنوان

اگه بدونی شوهرت دوست نداره

1401 بازدید | 108 پست

اگه بدونید شوهرت دوست نداره ،ولی خیلی پولدار باشه و یه بچه ۳ ساله داشته باشید,باهاش زندگی میکنید?

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

پولاش و میگیرم بابت جوونی رفته ام و بچمون 

بعد پرتش میکنم بیرون

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس انداز میکنم،طلا میخرم،بعدش ک اوکی شد وضعم طلاق میگیرم میرم با بچه ام زندگی میکنم

هیچی جمع نکردم و الان خونه پدرمم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

من شوهرم دوسم نداره. وضعش خیلی پولدار نه ولی بدم نیست. و یه دختر سه سالم دارم

کلی هم بی احترامی و داد و ناراحتی و مشکل دارم.. یه نگا به تاپیک اخرم بنداز

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
پولاش و میگیرم بابت جوونی رفته ام و بچمون  بعد پرتش میکنم بیرون

اونم گفت چشم بیا همه پولام مال تو؟🥴😂

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
من شوهرم دوسم نداره. وضعش خیلی پولدار نه ولی بدم نیست. و یه دختر سه سالم دارم  کلی هم بی احترا ...

داری زندگی میکنی?

اگه رفتارش بد باشه قطعا نه ، دوسم ک نداره رفتارشم بده چرا باید ادامه بدم؟

البته بچه ندارم.

داشته باشم قطعا قضیه متفاوته.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..