2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 71 پست
عزیزم هروقت تونستی بزنگ۱۴۸۰مشاوره رایگانه  اگه از اسنپ میتونی قرص ضدبارداری بگو بیارن برات

بخدا نمیتونم زنگ بزنم بفهمن همین گوشیو هم ازم میگیرن💔

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا نمیتونم زنگ بزنم بفهمن همین گوشیو هم ازم میگیرن💔

چ بن بسته همه چی،ولی تو هنوز باید باشی،ب خدا پنها ببر خیلی باهاش دوست شو

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خداهم کمکم نمیکنه🥲😭💔

حق داری والا ازش دلخور باشی،ولی همون همیشه باهاته و دم دستته 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

فقط واسه من این عقیده رو داشتن💔 اون که راضی بود و میگف باید دلتم بخاد زنم شی💔💔💔💔 خاستم حرف بز ...

چه بیشعور

چرا باید دلت بخواد زن مرد زن دار بشی 

بازم تلاش کن بزار حد اقل اگه با شوهرش ازدواج کروی بدونه زوری و اجبار بوده 

تقریبا یه ماه نمیتونم برم بیرون قرص بخرم نمیذاره💔💔 ۲۸ سالشه 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

زنش چند ساله؟ الان با اینهمه پیشرفت پزشکی چرا انقد زود باز زن گرفتن براش؟ یکم دوا دکتر میکردن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ زنش چند ساله؟ الان با اینهمه پیشرفت پزشکی چرا انقد زود باز زن گرفتن براش؟ یکم دوا د ...

۲۶ سالشه

نمیدونم...حتی اگه بچه دار نمیشدن میتونستن بچه بیارن💔

ببین عزیزم شاید حرفی ک میزنم ناراحتت کنه.

ولی چ بخای چ نخای زندگیت تغییر کرده و میتونی ب نفع خودت بچرخونیش‌؟ تا کی میخای عذاب بکشی درسته شروعش باب میل تو نبوده ولی میتونه ادامش با دست تو بچرخه. چ بخای چ نخای الان پسرعموت شوهرته. هم برای تو سخته هم زن اولش. ولی اگ بخای تو زندگی ارامش داشته باشی باید بجنگی. اگ تلاش نکنی شوهرت عاشقت شه و بیاد سمت تو، دو روز دزگه ک ی بچه اوردی بچه رو میبره پیش زن اولی و باز میمونی تنها.تلاش کن با سیاست شوهرت جذب تو شه عاشق تو شه رندگی ب کامت میشه اینو بهت قول میدم فقط قلق شوهرتو بدست بیار و طوری رفتار کن ک بهت وابسته شه و بیشتر پیش تو باشه و بهت محبت کنه تا وقتی بچه دار شدی زندگی خودتونو داشته باشین. مردا زود خر میشن خیلی راحت میتونی با رسیدن ب خودت و طرز بیانت و کلماتت اونو جذب خودت کنی اگ بلد نیستی هم میتونی گوگل سرچ کنی و اینستا بچرخی تا یاد بگیری. تو دیگه راه برگشت یا فرار نداری ولی میتونی حالا ک این زندگی شروع شده پس بهترش کنی و بسازیش مطمعن باش اگ تلاش کنی موفق میشی

ببین عزیزم شاید حرفی ک میزنم ناراحتت کنه. ولی چ بخای چ نخای زندگیت تغییر کرده و میتونی ب نفع خودت ب ...

نمیتونم اینستا نصب کنم

اصن بلد نیستم چیکار کنم

آره میدونم بچه رو هم میگیرن از همون اول گف بچه رو زنش بزرگ میکنه

حتی جلو خودم گفتن ایشالا هر وقت بچه دار شدم بمیرم که بچه رو اون بزرگ کنه🙂💔

نمیتونم از این وضعیت فرار کنم...خاستم ولی نمیشه💔

نمیتونم اینستا نصب کنم اصن بلد نیستم چیکار کنم آره میدونم بچه رو هم میگیرن از همون اول گف بچه رو ز ...

میتونی کاری کنی شوهرت ب تو وابسته شه و عاشقت بشه ولی حس میکنم بلد نیستی