2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 71 پست
الان وضعیت زندگیت چجوریه؟ میشه توضیح بدی شوهرت دوست نداره پیش زن اولشه؟  بچه هم داری؟

زندگیم خیلی بد💔

نه نداره...تو یه خونه ایم اره بیشتر پیش اونه

نه هنوز

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بی فرهنگن دور و وریات ،میشه هر جور شده بچه نیاری؟؟سخت تر میشه همه چی برات روزاتو چجپری میگذرونی؟ ...

واسه من اینجورین هیچوقت ندیدم یکی تو فامیلام زن دوم شه💔

چجوری آخه... نمیتونم برم قرص بخرم نمیذاره برم بیرون💔

آره یه خونه

زندگیم خیلی بد💔 نه نداره...تو یه خونه ایم اره بیشتر پیش اونه نه هنوز

وای اون زنش هم چی میکشه اگه واقعا اینه مشکلت خیلی مشکل بزرگیه ولی خبفکر خودکشی و این حرفا نباش چرا من باورم نمیشه همچین زندگی هایی تو عصر مدرن باشن آخه کجایی هستید شما؟ آخه چرا راضی شدی به این حقارت اون پسرعموت چقدر خوش خوراکه

بخدا مجبورم کردن وگرنه خودم که دوس نداشتم از این بدبختتر شم💔 ۱۸ سالمه💔

عجب پدرمادر نمونه ای

چند وقته ازدواج کردی؟ قرص بخور جلوگیری شه بچه نیار عوضیا فک کردن کی هستن مگه بازیچه ای چقدر اشغال و بیشعوره پسرعموت

میرفت ی غریبه میاورد حداقل

چند سالشه اون

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
قبل ازدواج خاستم فرار کنم ولی نشد الانم که دیگه نمیتونم💔💔

هلانم میتونی تا بچه ی نیوردی توخدا خودتو ازین زندگی نجات بدی بور یه جای خیلی دوره هلانم میتونی هنوزم دیر نشده نمیشه که تمام زندگی تو با این حیون بگذرونی

وای اون زنش هم چی میکشه اگه واقعا اینه مشکلت خیلی مشکل بزرگیه ولی خبفکر خودکشی و این حرفا نباش چرا م ...

هیچوقت تو فامیلام یا آشناها کسی زن دوم نشده ولی خانوادم واسه بدبختی من هر کاری میکنن💔💔

تهرانم

زندگیم خیلی بد💔 نه نداره...تو یه خونه ایم اره بیشتر پیش اونه نه هنوز

الان تاپبکاتو سر سری یه نگاه انداختم ۱۷ سالته و دنبال بی تی اس هستی زن دوم پسرعموتم شدی ؟ چقدر داستانت ناباورانه هست اصلا جذابیت نداره این چرت و پرتا رو گفتن

واسه من اینجورین هیچوقت ندیدم یکی تو فامیلام زن دوم شه💔 چجوری آخه... نمیتونم برم قرص بخرم نمیذاره ...

سخته کل برا هر دختری ولی خودکشی نه،حیفی ،اونا قدرتو نمیدونن خودت بدون،جای همه عشقایی ک بهت ندادن خودت عشق بده ب خودت ،

ب همسر اولشم اکه دیدی هی اذیتت میکنه تا الان حق دادی ولی بسه توام قربانی شدی این وسط،جلوش وایسا و بگو بره خونواده و شوهرشو بازخواست کنه 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عجب پدرمادر نمونه ای چند وقته ازدواج کردی؟ قرص بخور جلوگیری شه بچه نیار عوضیا فک کردن کی هستن مگه ب ...

تقریبا یه ماه

نمیتونم برم بیرون قرص بخرم نمیذاره💔💔

۲۸ سالشه 

الان تاپبکاتو سر سری یه نگاه انداختم ۱۷ سالته و دنبال بی تی اس هستی زن دوم پسرعموتم شدی ؟ چقدر داستا ...

۹ دی شدم ۱۸ سال

تاریخ اون تاپیکارو نگاه کن 💔

عزیزم هروقت تونستی بزنگ۱۴۸۰مشاوره رایگانه 

اگه از اسنپ میتونی قرص ضدبارداری بگو بیارن برات

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

سخته کل برا هر دختری ولی خودکشی نه،حیفی ،اونا قدرتو نمیدونن خودت بدون،جای همه عشقایی ک بهت ندادن خود ...

خیلی خستم از این زندگی دلم میخاد بمیرم💔

میام اینجا حرف بزنم آروم شن میگن دروغ میگی آخه چرا باید یه سایت که کسی همو نمیشناسه بیام دروغ  بگم💔

حتی نمیتونم چیزی به زنش بگم💔