2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 71 پست
نه بلد نیستم🙂💔

تو ی خونه هستین هردوتاتون؟  ی اتاق تویی ی اتاق اون؟ 

ببین لازمه بعضی وقتا غرورتو بزاری کنار مثلا بگی امشب بیا پیش من وقتی اومد بغلش کنی بگی ازت ارامش میگیرم بعد بخابین. یا مثلا وقتی از سرکار اومد براش چایی ببری لباسای خوب بپوشی ب خودت برسی کاش میشد تو دوتا خونه جدا بودین راحت تر میتونستی دلشو ببری

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
تو ی خونه هستین هردوتاتون؟  ی اتاق تویی ی اتاق اون؟  ببین لازمه بعضی وقتا غرورتو بزاری کن ...

آره یه خونه

من تو یه اتاقم اونا تو اتاق خودشون

آخه زنش چی گناه داره🥲💔

سعی میکنم این کارارو بکنم🥲

اهوم

کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یه خونه من تو یه اتاقم اونا تو اتاق خودشون آخه زنش چی گناه داره🥲💔 سعی میکنم این کارارو بکنم ...

درسته زنش واقعا گناه داره. ولی تو بیشتر گناه داری وقتی بچه تو ازت بگیرن.

ببین مثلا اگ چای میریزی برا همتون بریز. اگ مثلا دوتا بریزی برا اونا عادت میکنن بهشون خدمت کنی خب؟ این مثال بود وقتی شوهرت هست سعی کن کارایی ک ب اون مربوط میشه انجام بدی مثلا کنترل بدی دستش چمیدونم صورتشو شست حوله ببری بهش بدی دراز کشید روش پتو بزاری با کمی لبخند. یوقتایی پیام بدی بهش یواش یواش عزیزم اضافه کنی به حرفاتو حتی اگ عمدا چیزی گفت ک لجتو دربیاره یا عصبانیت کنه هیچی نگو فقط صبوری و سکوت کن ب محبت کردنت ادامه بده تا محبتت ب خودت برگرده. وقت میبره ها ولی نتیجه میده. خیلی کارای دیگم هست ک میتونی انجام بدی گوگل سرچ کن یاد میگیری کم کم. سعی کن تو رابطه لذت ببره. ینی بیشترین لذت رو از تو ببره تا اون زنش خیلی نتیجه میده ها. رژ قرمز بزن یکم ک پیش رفتی و بعد مدتی دیدی رفتارش باهات تغییر کرد لباس خواب هم بپوش عطر بزن دلبری های زیر زیرکی داشته باش عاشقت شه. میدونم بخدا ک برات سخته ولی باید بخاطر زندگیت تلاش کنی بقیه خرابش کردن تو درستش کن نزار دشمنات شاد شن. پس فکر میکنی چجوری مردایی ک زن دارن و واسه زنشون جونشون هم میدن یدفعه خیانت میکنن و با ی زن دیگه میپرن میگن بدون اون نمیتونیم؟ بیشتر بخاطر رابطه جنسیه عزیزم منو بی خبر نزار خیلی تو فکرتم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
درسته زنش واقعا گناه داره. ولی تو بیشتر گناه داری وقتی بچه تو ازت بگیرن. ببین مثلا اگ چای میریزی بر ...

سعی میکنم🙂💔💔💔

خیلی سخته ولی سعی میکنم🥲😭💔

ممنونم عزیزممم🥲🥲🥲🫂💔

چشم هر چی شد میگم🥲

سلام خوبی حالت خوبه به کجا رسیدی نگرانت شدم

سلام عزیزم ممنونم

حالم زیاد نه ینی فرقی نکرده حالم همونجوری داغون💔

راستش چند روز پیش فهمیدم حامله م💔💔