2777
2789

چند وقت بود دیگه  نمی‌دیدم اصلا...اما یه هفته ای هست مداااام دارم ساعت جفت میبینم...یعنی همشون اتفاقی اند؟؟؟!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آخه چی میخواد بگن...من که متوجه نمیشم....

توی اینترنت بزن 

مثلا معنی ساعت ۱۵.۱۵ میاد ببین 

حالا هر ساعتی که دیدی رو بزن

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
از بس سرت تو گوشیه🚶🏻‍♀️

فکر نکنم ربط داشته باشه من خودم کم پیش میاد تو گوشی ببینم مثلا تو ماشینم ساعت ماشین جفت ساعت هوشمندم جفت‌ تو آشپزخونه باشم ساعت مکرو فر جفته تلفن و قطع میکنم ساعت تلفن بیسیم خونه جفت گوشی هم میشه ولی فقط مختص گوشی نیس😊

سلام عزیزم داشتم سرچ میکردم تاپیک شما رو دیدم پارسال که گلودرد شبانه داشتید علتش جی بود منم روزا خو ...

پاارسال؟؟نمیدونممم...یادم رفته

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
پاارسال؟؟نمیدونممم...یادم رفته

من ازیترو میخوردم خوب نشدم رفتم دکتر گفت اصلا عامل گلودرد شما باکتری نیست که انتی بیوتیک خوردی بلکه ویروسیه با یه قرقره کردن دیفن هیدرامین بعد از بیست روز خوب شدم