شما که دخترش نیستی.ولی بنظرم زمانی که یاد بگیریم وقتی بچه هامون ازدواج میکنن مستقل هستن. و همسرش هم وظیفه ای در قبال ما نداده رابطه های امن تری رو تجربه خواهیم کرد.
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ما خودمونم عروس داریم به خدا عصلننننن مادرم فرق نمیزاره تازه همیشه بهترینارم برا اون میخاد
والا مامان منم همینه حتی یه موقع هایی حسودیمون میشه امت مناسفانه اکثریت اینجوری نیستن و این باز به نظرم خیلی مقدار زیادش یه خواهرشوهر بستگی داره مادرشوهر خودم از سادگی زیاد بدجنسه چون دختراش انقدر بهش یاد میدن که اونم رفتاراش و مطابق میل اونا میکنه البته من حدود سه ماه قطع رابطه کردم اما نمیخوام تعریف کنم از خودم من خیلی خیلی بساز و خوب بودم براشون و متاسفانه هار شدن شاید دیر اما یاد گرفتم عروس عروسه و دختر هم دختر حتی به بچه های دختراشون بیشتر حواسشون هست تا بچه های پسری
مادرشوهرمنم همینو میگه البته جلو بقیه که بگه من عروس دوستم و....حتی هرجامیشینه میگه من خودم ودخترام چون خوبیم عروسامم خوبن ولی درصورتی که ماعروسا دلمون ازشون خونه
مادرشوهر حسود من همیشه میگه کاش میشد پسرام (البته فقط شوهر من منظورشه، چون خیلی هوای مامانش رو داره) زن نمیگرفتند و پیش خودم میموندند.
لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم. https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani :ایتا dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام
نمی دونم تو مغز بعضی از مادرشوهر ها چی میگذره . اینا نباید پسر هاشون و زن بدن. مادر شوهر سابقم زندکی مون و از هم پاشوند . خودمون با هم مشکلی نداشتیم. اونا نزاشتن