2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دوستش نداشتم که بخواد برام سخت باشه ولی شرایط جامعه و نگاه مردم دارم اذیتم میکنه و همین طور دوری از بچه ها  چقدر طول میکشه عادت کنم😔

Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
بس کنیدبابا امروز همه تاپیک هاراجب طلاق هس کلانی نی سایت طلاق دونی شده خخخخ اونروزی که کادو ۵۰ملیونی ...

عزیز دلم امعذرت میخوام

Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
اصلا دوستش نداشتم که بخواد برام سخت باشه ولی شرایط جامعه و نگاه مردم دارم اذیتم میکنه و همین طور دور ...

۳نفرم صبح عین همین تاپیک توزدن دوستش نداشتم طلاق میخام خب گلم مرض داشتی بله گفتی؟؟؟

۳نفرم صبح عین همین تاپیک توزدن دوستش نداشتم طلاق میخام خب گلم مرض داشتی بله گفتی؟؟؟

شما ببخش گلم

😔

خیلی قوی و مستقل  شدم ولی همچنان به راحتی یاد خاطرات و ...میافتم و گریه میکنم

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

خیلی قوی و مستقل  شدم ولی همچنان به راحتی یاد خاطرات و ...میافتم و گریه میکنم

من قوی نیستم😔

خیلی قوی و مستقل  شدم ولی همچنان به راحتی یاد خاطرات و ...میافتم و گریه میکنم

شرایط مالیم خوبه ولی خانوادم میگن جوونی خوشکلی نمیزارن مستقل زندگی کنم
منم با مادرم معذبم

من قوی نیستم😔

به خاا توکل کنید به مرور زمان خودمون انتخاب میکنیم که بهترین راه قوی بودنه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

شرایط مالیم خوبه ولی خانوادم میگن جوونی خوشکلی نمیزارن مستقل زندگی کنم منم با مادرم معذبم

من منظورم این بود از پس خودم برمیام منم با مادرم هستم