sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 عنوان طلاق 529 بازدید | 45 پست میشه اونایی که طلاق گرفتین لطفا بیایین Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن 1403/02/27 | 14:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 فرزندطلاقم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
doyle_2 عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1187 بس کنیدبابا امروز همه تاپیک هاراجب طلاق هس کلانی نی سایت طلاق دونی شده خخخخ اونروزی که کادو ۵۰ملیونی میخذیدی واسش فکرالان میکردی
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 اصلا دوستش نداشتم که بخواد برام سخت باشه ولی شرایط جامعه و نگاه مردم دارم اذیتم میکنه و همین طور دوری از بچه ها چقدر طول میکشه عادت کنم😔 Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 بس کنیدبابا امروز همه تاپیک هاراجب طلاق هس کلانی نی سایت طلاق دونی شده خخخخ اونروزی که کادو ۵۰ملیونی ... عزیز دلم امعذرت میخوام Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
doyle_2 عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1187 اصلا دوستش نداشتم که بخواد برام سخت باشه ولی شرایط جامعه و نگاه مردم دارم اذیتم میکنه و همین طور دور ... ۳نفرم صبح عین همین تاپیک توزدن دوستش نداشتم طلاق میخام خب گلم مرض داشتی بله گفتی؟؟؟
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 فرزندطلاقم 😔 Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 ۳نفرم صبح عین همین تاپیک توزدن دوستش نداشتم طلاق میخام خب گلم مرض داشتی بله گفتی؟؟؟ شما ببخش گلم Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 😔 خیلی قوی و مستقل شدم ولی همچنان به راحتی یاد خاطرات و ...میافتم و گریه میکنم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 خیلی قوی و مستقل شدم ولی همچنان به راحتی یاد خاطرات و ...میافتم و گریه میکنم من قوی نیستم😔 Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
doyle_2 عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1187 شما ببخش گلم خب ولکن مهریه روبگیر لندکروز بخر حالشوببردیگه اون تفه رومیخای چیکار
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 خیلی قوی و مستقل شدم ولی همچنان به راحتی یاد خاطرات و ...میافتم و گریه میکنم شرایط مالیم خوبه ولی خانوادم میگن جوونی خوشکلی نمیزارن مستقل زندگی کنممنم با مادرم معذبم Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 من قوی نیستم😔 به خاا توکل کنید به مرور زمان خودمون انتخاب میکنیم که بهترین راه قوی بودنه خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 شرایط مالیم خوبه ولی خانوادم میگن جوونی خوشکلی نمیزارن مستقل زندگی کنم منم با مادرم معذبم من منظورم این بود از پس خودم برمیام منم با مادرم هستم خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
بی،قرار عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 1394 بچه ها اروم تر چه طرز برخورده خانوم دلش گرفته اومده دو کلوم صحبت کنه اگه مخالفید نیاید تاپیکش خب