مشکلی که دارم باید استراحت کنم وموقع پریود دیگه واقعا زمین گیر میشم..... از یه طرف همیشه خونم مرتب بود و میدونه چقدر حساسم ب این موضوع الان ب شوخی غر میزنه ها ولی کارا رو خودش انجام میده...... عادت نداشتم من بخوابم اون کار خونه بکنه اذیتم حالا حالاها هم وضعم اینه چون عمل دارم بعدشم که ای وی اف
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم موقتیه. استرس براتون خوب نیست. ان شالله بزودی با مامان شدنتون دوتایی جشن میگیرین و این روزا فراموشتون میشه. اشکالی نداره مردا یکم کمک کنن بیشتر قدر میدونن
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
فکر کردم دور از جون بیماری عزیزم مساله ای وی اف و به دار شدنتونه خجالت نداره که اونم همکاری کنه . این همه درد و امپول رو شما باید به جون بخری خوب اونم کار اضافه تری بکنه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚