2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
من دو سه نوع داشتم از دمنوش گیاهی آکیله آ.سالویا سه دوره استفاده کردم خداروشکر تموم شد 

واسه شما بزرگ بود؟واسه من یه دونه میوم ساب سروزال ۱۶ میلی‌متری هست.شما چه نوع بود؟چطوری استفاده کردین و اینکه عوارض شما چی بود که سونو دادین؟دکتر براتون نوشت دمنوش رو یا سرخود خوردین؟ببخشید سوالام زیاد شد

واسه شما بزرگ بود؟واسه من یه دونه میوم ساب سروزال ۱۶ میلی‌متری هست.شما چه نوع بود؟چطوری استفاده کردی ...

داروی شیمیایی خاصی براش نیست.منم سونو دادم.که متوجه شدم..دیگه دکتر زنان مراجعه کردم دیدم راهی نداره اگه بخاد رشد کنه عمل جراحی میخواد تا رفتم عطاری اینو بهم داد یعنی عالیه عالی خداروشکر ببین گیاهی هستش عوارضی نداره منم چون راضی بودمو جواب گرفتم گفتم به هرکی که این مشکلو داره بگم بلاخره هممون هموطنیم انسانیم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
داروی شیمیایی خاصی براش نیست.منم سونو دادم.که متوجه شدم..دیگه دکتر زنان مراجعه کردم دیدم راهی نداره ...

مرسی فدات شم لطف کردی.انقدر ترسیدم وقتی تو گوگل سرچ کردم   آخه تو گوگل نوشته بود ناباروری و اینکه بعدها رحمتو در میارن و....

2804
2805
2801